25n
25N
25N

El Museu de Prehistòria de València celebrarà la Nit Europea dels Museus de manera virtual

El Museu de Prehistòria de València celebrarà la Nit Europea dels Museus de manera virtual
14/05/2021 -

Amb l’objectiu de “recuperar i reimaginar el futur dels museus” per commemorar el Dia Internacional dels Museus, el Museu de Prehistòria de València, dependent de la Diputació, ha programat una sèrie de propostes per a tots els públics.

La Nit Europea dels Museus estarà centrada en la pròxima exposició temporal de producció pròpia “La Prehistòria i la mar, recursos marins en el passat”, una proposta refrescant que s’inaugurarà al mes de juny. Així, mitjançant amb un curt audiovisual en xarxes social, el comissari de la mostra, Josep Lluís Pascual Benito, explicarà en primícia el seu contingut.

En el Dia Internacional dels Museus, el 18 de maig, l’entrada al Museu de Prehistòria serà gratuïta. A més, s’han organitzat visites per a públic escolar i també recorreguts comentats a la nova sala permanent de Societats caçadores i recol•lectores de la Prehistòria, per a públic general, en dos torns, un a les 12:15 i altre a les 16:15 hores.

Com a recordatori d’este dia tan especial per als museus s’oferirà al públic que ens acompanye un xicotet obsequi i el cartell de l’exposició ‘En cartell, Museu de Prehistòria 1983 – 2020’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =