25n
25N
25N

El Museu de l'Horta d'Almàssera es converteix en el lloc idoni per a una mostra de música espanyola

El Museu de l'Horta d'Almàssera es converteix en el lloc idoni per a una mostra de música espanyola
23/09/2017 -

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Almàssera ha preparat un cicle de música per als mesos de setembre i octubre en el qual esta setmana la protagonista ha sigut la música espanyola. L’acte ha tingut lloc el divendres 22 de setembre a les 19 hores en el Museu de L’Horta de la localitat. Aitor Ramón, Regidor de Cultura ha donat la benvinguda als assistents i ha presentat als protagonistes de la vesprada.

Console Os, mezzosoprano, acompanyada pel guitarrista Sergio Santes ha ficat la veu a les 21 cançons espanyoles que han delectat a tots els assistents. La primera part ha estat composta per cançons espanyoles antigues de Federico García Lorca com Els quatre muleros i Les morillas de Jaén. I en la segona part Console Os ha interpretat quatre tonadillas d’Enrique Granados i set cançons populars espanyoles de Manuel de Falla com la Seguidilla Murciana i el Drap Moruno.

L’acte ha comptat amb la presència de l’Alcalde d’Almàssera, Ramón Puchades acompanyat per altres membres de la corporació municipal i amb mig centenar de veïns que s’han desplaçat fins al Museu de l’Horta per a gaudir d’este espectacle de música i art.

Este cicle de música, apte per a tots els públics i d’entrada gratuïta continuarà el divendres 6 d’octubre amb una mostra de música clàssica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + onze =

caixaontinyent
lleida 2020
paterna
ruta massamagrell