25n
25N
25N

El Museu de les Ciències realitza demostracions gratuïtes de 'Ciència a Escena' en els exteriors

El Museu de les Ciències realitza demostracions gratuïtes de 'Ciència a Escena' en els exteriors
05/08/2020 -

El Museu de les Ciències realitza minisessions gratuïtes de la ‘Ciència a Escena’ en la parpella de l’entrada oest del Museu. De dilluns a diumenge el públic pot gaudir de manera gratuïta de les demostracions de les sessions especials ‘Química en acció’ i la ‘Ciència invisible’ de la ‘Ciència a Escena’.

La ‘Ciència a escena’ és una de les propostes més divertides que ofereix al Museu de les Ciències, i que es dirigeixen a un públic de totes les edats que vulga participar en diferents experiències plenes de sorpreses i molta ciència que es realitzen en sales especials situades en la planta baixa del Museu de les Ciències, a les quals s’accedeix des del Carrer Menor.

El taller “Química en acció” (11.00 h, 16.00 i 19.00 h a la sala 1) està recomanat a partir dels 8 anys mentre que ‘La ciència invisible’ (12.00 hores i 17.30 hores a la sala 2) s’ha dissenyat per a públic des dels 10 anys.

Tots dos tallers tenen aforament reduït. En aquestes activitats els xiquets i xiquetes menors de 12 anys han d’anar acompanyats per una persona adulta que també ha d’adquirir l’entrada. El preu és de 3,5 euros per taller i persona, no inclou la visita al Museu de les Ciències.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 16 =