25n
25N
25N

El Museu de les Ciències organitza aquest cap de setmana visites guiades a l'exposició 'Gravedad Cero' dins la nova edició de 'Pasaporte al Espacio'

El Museu de les Ciències organitza aquest cap de setmana visites guiades a l'exposició 'Gravedad Cero' dins la nova edició de 'Pasaporte al Espacio'
21/10/2016 -

E

El Museu de les Ciències ofereix aquest cap de setmana vinent visites guiades a l’exposició ‘Gravedad Cero’, que exhibeix mòduls interactius i espectaculars imatges de l’espai i algunes missions espacials actuals i futures de l’Agència Espacial Europea (ESA). Aquestes activitats formen part de ‘Passaport a l’Espai’, proposta que reuneix els continguts relacionats amb l’astronomia de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Les visites guiades a l’exposició ‘Gravetat Zero’ es realitzaran aquest dissabte, 22 d’octubre i el diumenge, 23 d’octubre, de 11 a 12 hores. El preu és d’1 euro sempre que s’adquirisca l’entrada general al Museu.

Acompanyats per un divulgador científic que explicarà els diferents continguts de l’exposició, els participants podran interactuar amb mòduls que expliquen fenòmens curiosos sobre astronomia: ‘Inventa tu constelación’, ‘El Silencio del Espacio’, ‘Marte’, ‘Trayectorias de circulación atmosférica’, ‘Pozo gravitatorio simple’ y ‘Pozo gravitatorio triple’. A més, en aquesta exposició l’Agència Espacial Europea dóna a conéixer al públic quins són els seus principals treballs i recerques entorn de l’exploració solar, el llançament de satèl·lits per a observar la Terra, millorar les telecomunicacions i explorar el nostre sistema solar.

‘Gravedad Cero’ presenta a més un sorprenent espai de forma cúbica, que el seu interior està cobert de múltiples espills que projecten imatges reals del cosmos i de la Terra vista des de l’espai. També hi ha peces originals que han format part del Hubble, una maqueta de l’Estació Espacial Internacional suspesa en l’aire des del sostre i reproduccions de coets espacials com el Arianne.

Passaport a l’espai

La Ciutat dels Arts i les Ciències en col·laboració amb l’Agència Espacial Europea (ESA) organitza per tercer any consecutiu la iniciativa ‘Pasaporte al Espacio’, que reuneix els continguts relacionats amb l’astronomia de la Ciutat dels Arts i les Ciències com els planetaris de l’Hemisfèric, els mòduls interactius ‘Simulador espacial’ i ‘Cadete del Espacio’, tallers DIY o conferències. Es pot sol·licitar el ‘Pasaporte al Espacio’ en les taquilles del Museu o de l’Hemisfèric.

Cada vegada que el visitant participe en alguna de les activitats assenyalades, se li encunyarà en la casella corresponent. Fins al 21 de maig de 2017, podran emplenar el seu passaport per a aconseguir almenys 4 encunys en el cas de menors de 8 anys i sis encunys per a xiquets de 8 anys o majors. Després de lliurar el seu passaport amb les proves corresponents validades, participaran en un sorteig de visites guiades al Consorci Valencià de l’Espai i a l’Observatori Astronòmic de Llaures dels Oms, entre altres premis. Més informació en http://www.cac.es/pasaportealespacio/

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − dos =