25n
Orgull
Orgull

El Museu de les Ciències organitza aquest cap de setmana tallers DIY 'Rellotge Solar' de 'Passaport a l'Espai'

El Museu de les Ciències organitza aquest cap de setmana tallers DIY 'Rellotge Solar' de 'Passaport a l'Espai'
05/02/2017 -

El Museu de les Ciències ofereix aquest cap de setmana per al públic general nous tallers realitzats en col·laboració amb l’Agència Espacial Europea (AQUEIXA) i que formen part de la proposta de “Passaport a l’Espai’. El dissabte 4 i el diumenge 5 de desembre d’11.00 a 12.00 hores es realitzarà el Taller “Do it your self. Rellotge Solar” en el qual els participants construeixen el seu propi rellotge solar i aprenen a utilitzar-ho. També es realitzarà una observació del Sol amb telescopi en el Jardí d’Astronomia.

Els tallers DIY formen part de l’oferta de ‘Passaport a l’Espai’, una proposta que reuneix els continguts relacionats amb l’astronomia de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Els socis del Club CienciAmics o del Club de la Ciutat de les Arts i les Ciències podran participar de forma gratuïta en aquesta activitat prèvia reserva. Per al públic general el preu és d’un euro sempre que s’adquirisca l’entrada al Museu.

La Ciutat de les Arts i les Ciències, en col·laboració amb l’Agència Espacial Europea, (AQUEIXA) organitza per tercer any consecutiu la iniciativa ‘Passaport a l’Espai’ que reuneix els continguts relacionats amb l’astronomia de la Ciutat de les Arts i les Ciències com els planetaris de l’Hemisfèric, els mòduls interactius ‘Simulador espacial’ i ‘Cadet de l’Espai’, tallers DIY o conferències. Es pot sol·licitar el ‘Passaport a l’Espai’ en les taquilles del Museu o de l’Hemisfèric.

Cada vegada que el visitant participe en alguna de les activitats assenyalades, se li encunyarà en la casella corresponent. Fins al 21 de maig de 2017 podran emplenar el seu passaport per a aconseguir almenys 4 encunys en el cas de menors de 8 anys i sis encunys per a xiquets de 8 anys o majors. Després de lliurar el seu passaport amb les proves corresponents validades, participaran en un sorteig de visites guiades al Consorci Valencià de l’Espai, a l’Observatori Astronòmic de Llaures dels Oms o a les instal·lacions de l’Agència Espacial Europea a Madrid entre altres premis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =