25n
25N
25N

El Museu de les Ciències celebra el seu XVI aniversari amb entrades a 5 euros el cap de setmana vinent

El Museu de les Ciències celebra el seu XVI aniversari amb entrades a 5 euros el cap de setmana vinent
07/11/2016 -

El Museu de les Ciències celebra el seu XVI aniversari amb entrades al preu únic de 5 euros els dies 12 i 13 de novembre. Entre les novetats, destaca la nova exposició “Els nostres dinosaures”: un viatge a través de quasi 200 milions d’anys per a conéixer espècies impressionants, tan grans com a xicotetes, terrestres i aquàtiques del Mesozoic, conegut com l’Era dels dinosaures, Es mostren criatures com el Morelladon beltrani, dinosaure originari de Morella (Castelló) o rèpliques de fins a 12 metres de longitud.

A més, els visitants podran fer-se fotos amb dues rèpliques de Pachyrhinosaurus que s’exhibeixen en el carrer Menor, espai de lliure accés al públic. Les figures de dos metres de llarg i un metre d’alt són rèpliques dels protagonistes de la pel·lícula ‘Caminant entre dinosaures’ de l’Hemisfèric i s’han recreat al detall, fins i tot la peculiar marca del jove dinosaure mascle en la seua cresta.

‘Tesla: Idees com a llampecs’ amb el Teatre de l’Electricitat (hi ha sessions al llarg de tot el dia, des de les 11 a les 18 h els caps de setmana), ‘Espai dels Xiquets, ‘Exploratori’, ‘Gravetat Zero’ i el ‘Bosc de Cromosomes’, són uns altres dels continguts que es podran visitar el cap de setmana vinent amb quasi un 50 per cent de descompte, ja que l’entrada habitual és de 8 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + divuit =