25n
25N
25N

El Museu de les Ciències celebra el seu XVI aniversari amb entrades a 5 euros aquest cap de setmana

El Museu de les Ciències celebra el seu XVI aniversari amb entrades a 5 euros aquest cap de setmana
12/11/2016 -

El Museu de les Ciències celebra el seu XVI aniversari amb entrades al preu únic de 5 euros aquest dissabte 12 i diumenge 13 de novembre. En aquests 16 anys, el Museu ha destacat per l’engegada al voltant de 230 exposicions, s’han realitzat més de 850 activitats científiques de lliure accés i també és important la seua aposta per les demostracions experimentals sobre ciència, amb més de 30.000 representacions de ‘La Ciència a Escena’.

La interacció com a recurs participatiu defineix al Museu, que ha comptat amb més de 800 mòduls interactius, els quals han abordat temàtiques relacionades amb l’aventura espacial, l’origen de la vida, l’estudi del genoma humà, l’acostament a les ciències experimentals, les noves tecnologies o l’electricitat, entre altres camps.

Entre les novetats del 2016 i que podran gaudir tots els visitants per 5 euros aquest cap de setmana, destaca la nova exposició ‘Els nostres dinosaures’: un viatge a través de gairebé 200 milions d’anys per conéixer espècies impressionants, tan grans com a petites, terrestres i aquàtiques del Mesozoic, conegut com l’Era dels dinosaures. Es mostren criatures com el Morelladon beltrani, dinosaure originari de Morella (Castelló) o rèpliques de fins a 12 metres de longitud.

A més, els visitants podran fer-se fotos amb dues rèpliques de Pachyrhinosaurus que s’exhibeixen al carrer Menor, espai de lliure accés al públic. Les figures de dos metres de llarg i un metre d’alt, són rèpliques dels protagonistes de la pel·lícula ‘Caminant entre dinosaures’ de l’Hemisfèric i s’han recreat al detall, fins i tot la peculiar marca del jove dinosaure mascle en la seua cresta.

‘Tesla: Idees com a llampecs’ amb el Teatre de l’Electricitat (hi ha sessions al llarg de tot el dia, des de les 11 a les 18 h els caps de setmana), L’Espai dels Xiquets, ‘Exploratori’, ‘Gravetat Zero’ i el ‘Bosc de Cromosomes’, són uns altres dels continguts que es podran visitar aquest cap de setmana amb gairebé un 50% de descompte, ja que l’entrada habitual és de 8 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − disset =