25n
25N
25N

El Museu de les Ciències augmenta un 50% les visites escolars este nou curs

El Museu de les Ciències augmenta un 50% les visites escolars este nou curs
17/10/2016 -

Les reserves de visites escolars del Museu de les Ciències per a aquest nou curs 2016-2017 han augmentat un 50 per cent pel que fa a l’any passat, tant en l’entrada general i visita lliure al recinte com en les activitats de ‘La Ciència a Escena’, ‘Pequeastronomía’, ‘Teatre de l’Electricitat’ i les visites guiades a les exposicions.

També s’estan superant les xifres del passat curs en les visites previstes per grups escolars per a assistir a l’Hemisfèric, on les reserves s’han incrementat un 47 per cent, i en l’Oceanogràfic, que també destaca amb un augment del 37 per cent.

Entre les activitats amb major augment de reserves, destaquen els tallers de ‘La ciència a escena’, on ja s’han gestionat més d’11.000 entrades per a escolars que realitzaran algun dels tallers en els pròxims mesos.

Novetats en l’oferta escolar

Els nous tallers de la Ciència a Escena ‘Robotets’ i ‘Naturalesa elèctrica’, les visites guiades a ‘Els nostres dinosaures’ i la pel·lícula en 3D ‘Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D’ són els nous continguts de l’oferta didàctica de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a 2016/2017.

Des de juny, més de 1.500 centres escolars de la Comunitat Valenciana i d’altres comunitats autònomes han rebut informació sobre la nova oferta didàctica del complex, que serveix de suport i complement en l’activitat docent. La campanya d’informació i visites als centres per part de personal de la Ciutat de les Arts i les Ciències ha continuat al setembre i octubre amb l’objectiu de traslladar al major nombre possible de docents tots els recursos educatius que ofereix el complex.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 10 =

museo prehistoria
museo prehistoria