25n
25N
25N

El Museu de les Ciències acull la conferència 'Laniakea: el nostre lloc en l'Univers'

El Museu de les Ciències acull la conferència 'Laniakea: el nostre lloc en l'Univers'
10/11/2016 -

El Museu de les Ciències acull aquest dijous, 10 de novembre, una nova conferència del cicle ‘Astronomia en la Ciutat de les Arts i les Ciències’ en la qual s’abordaran alguns dels misteris de la cosmologia, el supercúmul Laniakea i el que s’ha denominat ‘El Gran Atractor’. El doctor Carlos Hernández, del Centre d’Estudis de Física del Cosmos d’Aragó, descriurà com ha evolucionat l’univers, des dels seus primers instants en l’actualitat, fent especial èmfasi en els fenòmens físics que van determinar cada època cosmològica.

A través d’un recorregut al llarg de la denominada “edat fosca de l’univers”, l’univers primitiu, la formació dels primers estels i les naixents galàxies, fins a l’existència mateixa de la Via Làctica que juntament amb centenars de milers de galàxies més conformen Laniakea; i totes aqueixes galàxies, igual que la Via Làctica, es dirigeixen feia el cor mateix de Laniakea: El Gran Atractor’, una regió dotada de titànica gravetat.

‘Astronomia en la Ciutat de les Arts i les Ciències’ és un dels programes de conferències gratuïtes que organitza el complex, juntament amb ‘Amb certesa’ i ‘Una Comunitat amb ciència’. Aquests programes responen a l’objectiu de promoure la divulgació i permeten el contacte directe entre els científics i el públic. Les xarrades, de lliure accés prèvia inscripció, se celebren a partir de les 19.30 hores en l’Auditori Santiago Grisolía.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =