25n
25N
25N

El Museu de la Rajoleria de Paiporta inaugura una exposició fotogràfica del patrimoni ambiental i urbà de la localitat

El Museu de la Rajoleria de Paiporta inaugura una exposició fotogràfica del patrimoni ambiental i urbà de la localitat
15/09/2016 -

El Museu de la Rajoleria inaugura hui una exposició fotogràfica de Vicent Pascual que recull el patrimoni de Paiporta. A través de les 89 fotografies de ‘Una mirada fotogràfica al patrimoni ambiental i urbà de Paiporta’, Pascual deixa testimoni dels tresors que conserva la localitat, tant des del punt de vista del patrimoni natural com de l’arquitectònic.

L’exposició s’inaugurarà a les 19.30 hores, i estarà a disposició de la ciutadania fins al proper 28 d’octubre. L’Ajuntament, a més, ha editat un catàleg amb les imatges que formen part de la mostra per deixar testimoni de la tasca portada a terme per Vicent Pascual. El catàleg estarà a disposició del públic de forma gratuïta.

El fotògraf paiportí és un enamorat de la localitat, i ha treballant durant anys per documentar l’evolució i el moment actual del paisatge paiportí. L’objectiu de la seua càmera ha immortalitzat infinitat de detalls i racons i, de fet, ja ha realitzat altres tasques, com un inventari fotogràfic de tots els arbres de la localitat.

L’exposició té com a objectiu rescatar detalls del que queda del patrimoni de Paiporta, ajudar a recordar a la gent més major com era el poble, i ensenyar als i les més joves què queda de la identitat paiportina en la configuració actual de la ciutat, per tal de conscienciar sobre la importància de conservar aquests elements diferenciadors de la identitat pròpia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − quatre =