25n
25N
25N

El Museu Arqueològic de Gandia fusiona patrimoni i música

El Museu Arqueològic de Gandia fusiona patrimoni i música
19/08/2020 -

El Museu Arqueològic de Gandia sorprendrà amb música en directe els seus visitants. Així, el 23 i 24 d’agost acollirà microconcerts de guitarra amb visita guiada. L’activitat s’emmarca en el V Concurs de Guitarra de Gandia, que tindrà lloc del 23 al 26 d’agost, amb la col·laboració dels departaments de Patrimoni i Cultura de l’Ajuntament de Gandia.

“És una manera molt original i bonica de convidar a la gent a visitar el nostre Partrimoni artístic i arqueològic, tant al MAGa, com al Museu de les Clarisses… Desitgem que d’ací sorgisquen futures activitats conjuntes”, ha assegurat la regidora de Patrimoni Artístic, Històric i Cultural, Alícia Izquierdo.

Per la seua banda, Rubén Parejo, un dels organitzadors del XIII Festival de Guitarra de Gandia ha remarcat que “és el moment de reinventar-se amb la fusió de l’art i la música”.

Es reprén així “l’activitat musical que feia uns quants anys venia realitzant-se al MAGa, amb cicles de concerts de l’alumnat de l’Escola de Música del Grau”, ha recordat, David López, professor de l’Escola de Música del Grau, organitzadora del festival.

Així, el 23 d’agost hi actuaran al MAGa: Jesús Palacios i Coro Parellada (a les 11 h) i Sandra Cardona i Abel Parejo (12.30 h), guanyadors de l’edició anterior del concurs de guitarra.

El 24 d’agost, a les 19:45 h, serà el torn de microconcerts d’Ausiàs Parejo i David López-Vicent Signes (obres de Claudia Montero).

Concurs de joves intèrprets

20 joves, d’entre 8 i 23 anys, participaran en 4 les categories del V Concurs de Guitarra de Gandia que acollirà la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós:

El dimarts 25 d’agost, a les 16.30 h, fase eliminatòria del concurs. Categories C i D.

El dimecres 26 d’agost, a les 10 h, fase final de totes les categories. A les 19 h, lliurament de premis i prova de guitarres i cordes amb Alejandro Pérez Carpio.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =