25n
25N
25N

El Multiusos de Llíria rep la trobada de brigadistes forestals de la Diputació de València

Divalterra fa entrega de l’equip de protecció individual (EPI) als 280 efectius que s’han donat cita a la localitat

El Multiusos de Llíria rep la trobada de brigadistes forestals de la Diputació de València
12/01/2018 -

L’alcalde Manolo Civera, ha donat la benvinguda als representants i treballadors de Divalterra, l’empresa pública dependent de la Diputació de València, en una jornada celebrada hui a l’edifici Multiusos de Llíria. En l’acte, que ha comptat també amb la presència dels gerents de Divalterra, Xavier Simón i Agustina Brines, els brigadistes han rebut el material necessari per a dur a terme la labor de gestió i vigilància forestal.

L’entrega d’este equipament, vestuari, casc, botes i guants, s’ha convertit, al seu torn, en punt de trobada per a 280 operaris i coordinadors de zona vinguts des de diferents punts de tota la província, que formen part de les 56 brigades forestals que la Diputació posa al servici de la prevenció d’incendis forestals.

Estes dotacions forestals realitzen principalment labors de silvicultura i prevenció d’incendis, com són la reducció i el control de combustibles forestals, així com la seua participació en emergències causades per fenòmens naturals o en extinció d’incendis, com a servici complementari al Consorci Provincial de Bombers.

Per a l’Ajuntament de Llíria, que compta amb dos brigades forestals, ha sigut sempre prioritària esta qüestió vital de gestió i neteja de les muntanyes per a la prevenció d’incendis, “els que coneixem bé les comarques d’interior sabem la importància que té la bona gestió dels recursos forestals, amb brigades i servicis públics com este, que gràcies a la Diputació estan en una efectiva coordinació amb els ajuntaments, ha declarat l’alcalde Manolo Civera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 16 =

bombers
Valencia activa