25n
25N
25N

El Monestir de Sant Miquel dels Reis rep la visita de 300 congressistes de 38 països diferents

El Monestir de Sant Miquel dels Reis rep la visita de 300 congressistes de 38 països diferents
17/09/2016 -

El monestir de Sant Miquel dels Reis ha rebut la visita dels 300 congressistes que assisteixen fins hui a la 21a Conferència Internacional sobre Indicadors de Ciència i Tecnologia: perifèries, fronteres i més enllà, que s’està desenvolupant a la Universitat Politècnica de València.

Els assistents al congrés, procedents de 38 països dels cinc continents, van poder contemplar l’evolució arquitectònica i conéixer la història del monestir els orígens del qual es remunten a 1381 i que ha sigut declarat Bé d’Interés Cultural.
El monestir de Sant Miquel dels Reis va ser elegit per a celebrar la recepció dels assistents per la bellesa de l’edifici i pel significat cultural i relació amb la temàtica del congrés que està dedicat a la documentació, ja que és la seu de la Biblioteca Valenciana.

La conferència internacional que té lloc a València forma part del cicle de conferències anuals de l’Eurepean Network of Indicator Designers i és la primera que s’organitza a Espanya.

La conferència té com a objectiu analitzar l’ús dels indicadors de ciència, tecnologia i innovació en espais allunyats dels nuclis principals de l’activitat econòmica, científica o tecnològica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − 3 =