caixa popular

El ‘Mislata Jove 22.02’ va omplir la piscina d'estiu d'oci nocturn per a joves

El ‘Mislata Jove 22.02’ va omplir la piscina d'estiu d'oci nocturn per a joves
17/07/2017 -

La nova aposta perquè els joves de Mislata gaudisquen d’activitats nocturnes de forma segura, sana i saludable ha sumat a prop d’un miler de participants cada cap de setmana. A l’obertura de la piscina al bany lliure fins a les 2 de la matinada s’afegien competicions esportives, jocs, balls, música, videojocs, cinema d’estiu per a joves i un taller de begudes saludables sense alcohol.

El programa s’ha dirigit a joves d’entre 12 i 30 anys. En el primer cap de setmana de la iniciativa van assistir 954 joves, i en el seu segon cap de setmana els joves han tornat a omplir La Canaleta: 975 participants. Alguna cosa que per al regidor de Joventut, Toni Arenas, posa en relleu “la gran implicació dels joves de Mislata i la necessitat que havia de fer una gran aposta per l’oci nocturn alternatiu, per obrir els recintes municipals per a donar cabuda a l’entreteniment, explicant sempre amb la col·laboració de tots els col·lectius juvenils i totes les entitats disposades a aportar idees”.

L’equip de monitors de la Regidoria de Joventut i el tècnic responsable de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) havien format als voluntaris, que s’han implicat a fer realitat un programa molt complet d’activitats, tallers i proves esportives, amb l’únic objectiu de fomentar un nou model d’oci nocturn saludable. La regidoria ha agraït la implicació de deu entitats de Mislata, “Quera, Papallona Jove, Beat Crew, Creu Roja, Mislata Club Handbol, Kangoo Club, Basket, Hoquei Els Diables, Club Natació Peixos i Mislata Club de Futbol han fet un excel·lent treball per a dinamitzar aquestes nits d’oci”, ha explicat Toni Arenas.

Algunes de les activitats, com a tornejos d’handbol, futbol o laser-game, requerien inscripció prèvia, però la resta d’opcions d’oci alternatiu estan dirigides a tots els joves que s’han acostat per primera vegada a aquesta opció d’oci, amb la qual Mislata reforça les propostes d’oci juvenil en mesos d’estiu.
Aquest programa seguirà formant part del conjunt d’activitats que desenvolupa el consistori des del Pla Municipal de Drogodependències i el Pla Municipal d’Infància i Adolescència. Així, el Mislata Jove 22.02 tornarà a oferir activitats d’oci nocturn saludable el pròxim mes d’octubre.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + dinou =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris