caixa popular

El Ministeri d'Hisenda aprova el projecte de pressupostos de l'Ajuntament de Gandia per a 2018

El Ministeri d'Hisenda aprova el projecte de pressupostos de l'Ajuntament de Gandia per a 2018
23/03/2018 -

El coordinador general d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori, ha comparegut en roda de premsa per informar de diversos aspectes relacionats amb la Hisenda municipal.

El primer dels temes ha estat que el Ministeri d’Hisenda ha acceptat la proposta del pressupost municipal presentada per l’actual govern.
Segons el text remés pel Ministeri “s’emet informe favorable del projecte de pressupostos de l’Ajuntament de Gandia de l’any 2018”. “És una magnífica notícia” va recalcar Gregori qui ha avançat que la previsió del govern municipal és presentar el document en la pròxima Comissió d’Economia i Hisenda perquè els grups municipals puguen presentar les seues esmenes i valorar-les. Una vegada valorades les propostes, el pressupost definitiu serà portat al plenari per a la seua aprovació definitiva abans de l’estiu.

Sobre la liquidació del pressupost de 2017, Gregori ha informat que el romanent de tresoreria ha estat de 12,7 milions d’euros positius (quan es va accedir al govern el resultat era de -33.000.000 d’euros). Pel que fa al resultat pressupostari, l’informe de la Tresoreria Municipal contempla un resultat de +18,9 milions d’euros.
“El canvi de tendència en els pressupostos d’aquest ajuntament en aquesta legislatura ha estat absolutament radical” va afirmar Gregori.

D’altra banda, tal com havia vingut anunciant el responsable dels comptes municipals va informar que el Període Mitjà de Pagament del mes de febrer es troba en -2,96, el que significa que el consistori està pagant 33 dies per sota del límit legal.

Finalment, el coordinador general d’Economia i Hisenda va declarar que “l’anterior govern del PP es queixava de l’herència rebuda però tot i això van deixar 140 milions més de deute en 4 anys tot i haver pujat els impostos el 21%. Montoro ens va obligar a fer una pujada d’impostos després d’accedir al govern però la gran diferència és que aquest govern ha millorat substancialment l’economia de la ciutat. Quan finalitze la legislatura aquest a l’ajuntament hi haurà 70 milions d’euros menys de deute, un 20% menys de la quantitat que ens trobàrem en 2015 quan vam accedir al govern”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − huit =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018