caixa popular

El millor jazz internacional es dóna cita a Torrent

Els dies 20, 21 i 22 de juliol se celebra en l’Auditori de Torrent una nova edició del Jazz Panorama

El millor jazz internacional es dóna cita a Torrent
19/07/2017 -

Queden només un dia perquè la ciutat de Torrent torne a vibrar amb els millors sons de jazz. L’Auditori de Torrent acull els dies 20, 21 i 22 de juliol, una nova edició del prestigiós festival Jazz Panorama que reuneix cada any a centenars de persones amants d’este estil musical.

El 20 de juliol la nord-americana Kandance Springs, obrirà el festival presentant el seu nou àlbum “Soul Eyes” acompanyada per Dillon Treacy a la bateria i Jesse Bielenberg al contrabaix. Les onze cançons de “Soul Eyes” són interpretades per Kandance al piano, mostrant amb les seues lletres i la seua envejable tonalitat de veu, els seus trets artístics més distintius.

paintEl dia 21, la música jazz aterra també a Torrent des de l’altre costat del “toll”, amb la brasilera Maria Gabú presentant la seua gira Tour Guelã ao viu. Esta jove artista la carrera musical de la qual destaca pel binomi de la guitarra i la veu, va començar a ser coneguda pels vídeos pujats a la xarxa social de Youtube que ràpidament van aconseguir un gran èxit amb més de 10 milions de reproduccions. Maria Gabú actuarà amb l’acompanyament de Federico Puppi al violoncel, Lancaster Pinte al baix i Felipe Roseno al teclat i percussió.

Esta edició de Jazz Panorama es clausurarà amb les actuacions de l’espanyol José Luis Guitérrez i el cubà Harold López-Nussa en una doble programació. Jose Luis Gutiérrez presentarà el seu projecte “Iberjazz” tocant el saxofon i el panderidoo, juntament amb Marco Niemietz al contrabaix i Lar Legido a la bateria i toys. El cubà Harol López-Nussa al piano, acompanyat per Ruy López-Nussa a la percussió i Julio César González al baix, oferiran un espectacle musical on es posarà en relleu no solament la seua versatilitat com a intèrpret sinó l’admirable capacitat de composició. Després de la seua gira per Itàlia i abans de començar-la per el Japó i Xina, Harold López fa una parada el dia 22 en la nostra ciutat, per a clausurar esta edició del Jazz Panorama, d’una envejable qualitat musical.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris