caixa popular

El millor atletisme des de hui a Torrent

El Campionat d’Espanya Promesa d’Atletisme es disputa este cap de setmana en el Parc Central

El millor atletisme des de hui a Torrent

Torrent es vesteix de gala este cap de setmana per a rebre quasi 600 atletes en el XXXII Campionat d’Espanya Promesa d’Atletisme. El dissabte 1 i el diumenge 2 el Parc Central tindrà l’honor de veure competir a atletes d’un altíssim nivell entre els quals destaca Dani Cerdán, el torrentí en el qual tots els ulls estaran posats. Al costat de Dani, vuit atletes més prendran la pista amb l’objectiu de batre les seues pròpies marques i poder optar a alguna final: Laura Migallón (en pes), Regina Aguirre (en 800m i 4X100), Jordi Mortes (en 200 m.l. i 4X100), Nacho Espí (en perxa), Yeiza Salcedo (en 400 m.v.), Pilar Pons (en 100M i 4X100) i Judith López (en 200 m. i 4X100). Serà la representació més gran en un nacional promesa del Club Atletisme Torrent.

En el Parc Central els afeccionats a l’atletisme podran veure al llarg del cap de setmana un campionat amb un alt nivell, en el qual es podrà gaudir d’atletes internacionals, mundialistes i fins i tot olímpiques, promeses i absoluts. Atletes amb mínimes per a assistir a l’europeu sub-23 i fins i tot al mundial de Londres a principi d’agost.

El testimoni va ser cedit per Toledo i presentat en la mateixa pista on tindrà lloc este cap de setmana la competició fa un mes. En eixa ocasió els membres del Club Atletisme Torrent van delectar amb una exhibició d’atletisme en les 18 modalitats que es podran gaudir en el campionat més important en l’àmbit nacional que ha acollit la ciutat de Torrent.

Cal destacar l’esforç realitzat des de l’Ajuntament per a condicionar les instal·lacions a fi d’albergar este campionat i poder gaudir del millor atletisme.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + huit =

viva gym canovas
exposicion caps tallats