25n
25N
25N

El Metro de València donarà el 100% de servei en Falles després de desconvocar SF la seua vaga general

El Metro de València donarà el 100% de servei en Falles després de desconvocar SF la seua vaga general
15/03/2017 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà el 100% de les seues circulacions ordinàries i especials de metre durant les Falles, en desconvocar el Sindicat Ferrovariari (SF) els seus aturs programats per al conjunt dels treballadors de l’empresa pública en els principals dies de Falles.

No obstant això, encara es mantenen els aturs previstos pels maquinistes de tramvia, que estan subjectes a uns serveis mínims del 85% per resolució de la Direcció general de Treball. La vaga d’agents d’estacions també es manté, però no afecta la circulació de metres i tramvies.

FGV recomana als viatgers consultar els horaris en la web consultar ací, els diferents centres d’Atenció al Client i Punts del Client, les xarxes socials i el telèfon gratuït 900 461 046.

Així mateix, l’empresa pública prega als viatgers que seguisquen en tot moment les indicacions del personal de FGV; que ocupen la totalitat de les andanes i es distribuïsquen al llarg dels mateixos per a evitar aglomeracions i faciliten així a la resta d’usuaris l’accés i eixida de trens i estacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =

museo prehistoria