25n
25N
25N

El Mercat de la Barata se celebrarà a Burjassot cada últim dijous de mes

La primera cita d’aquest 2017 serà aquest pròxim dijous

El Mercat de la Barata se celebrarà a Burjassot cada últim dijous de mes
24/01/2017 -

Atenent les peticions de les usuàries i els usuaris de les Biblioteques Municipals i tenint en compte el gran èxit de cada edició que es programa, l’equip de Biblioteques de l’Ajuntament de Burjassot, programarà el Mercat de la Barata de llibres l’últim dijous de cada mes.

Esta és una de les activitats més demandades per les veïnes i els veïns de Burjassot i bona prova d’açò és el gran nombre d’intercanvis que es realitzen cada vegada que el Mercat de la Barata ix a la Plaça de la Casa de Cultura o s’instal·la en el hall del citat espai municipal. La primera cita d’este 2017 serà dijous que ve 26 de gener.

Sense gastar-se ni un sol euro, les persones que participen en el Mercat de la Barata tenen la possibilitat de canviar els llibres que ja s’han llegit i que tenen en les seues cases per aquelles obres que volen llegir-se i que estan dins de les seues particulars llistes de lectura. A més dels llibres que exposen les Biblioteques Municipals, qualsevol persona pot aportar els seus i realitzar l’intercanvi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =