25n
25N
25N

El Mercat de Colón acollirà la festa solidària de la Fundació 'Pequeño Deseo'

Cultura i gastronomia s’uneixen per a promoure la solidaritat entre els valencians

El Mercat de Colón acollirà la festa solidària de la Fundació 'Pequeño Deseo'
09/01/2017 -

Dimecres que ve, 11 de gener, l’emblemàtic Mercat de Colón acull, dins del projecte ‘Les Cerveses del Mercat by BWK’, una festa solidària organitzada per la Fundació ‘Pequeño Deseo’.

A partir de les 18.30 hores començarà aquesta festa tan especial, que té com a objectiu no solament inaugurar la primera exposició fotogràfica, que mostra els somnis complits en totes les comunitats autònomes, sinó també conscienciar i promoure la solidaritat entre els valencians, i mostrar, a través d’imatges, la il·lusió i els desitjos que molts xiquets han aconseguit complir, gràcies a la labor d’aquesta fundació. I és que l’alegria de complir els desitjos genera un extraordinari benestar tant en l’ànim, com en la salut.

I per a fer l’esdeveniment més especial, la cultura s’ha unit a la gastronomia. D’aquesta manera, alguns participants del programa de televisió MasterChef Junior, com Manuel, guanyador de la segona edició, María Querol, finalista de la tercera edició i Nuria Falcó, aspirant de MasterChef Junior 4, presentaran diferents tapes, realitzades en exclusiva per a l’esdeveniment, i els beneficis del qual aniran destinats a la fundació.

A més, també es convidarà a tots els assistents a participar en una rifa solidària, amb un gran nombre de premis per a xiquets i adults.

Des de fa, aproximadament, 16 anys, la Fundació ‘Pequeño Deseo’ treballa perquè tots els xiquets, amb malalties cròniques o un pronòstic no favorable, puguen fer realitat els seus desitjos. Aquesta exposició és una oportunitat perfecta per a descobrir la gran labor que realitza aquesta fundació, alhora que gaudeixen d’un ambient extraordinari.

Foto: Las Cervezas del Mercado

Foto: Las Cervezas del Mercado

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =