caixa popular

El Mercat Central es reiventa a l'estiu

El Mercat Central es reiventa a l'estiu
15/08/2016 -

El Mercat Central, segueix centrant els seus esforços a cuidar als seus clients també a l’estiu, amb les campanyes “Vages on vages, ens anem amb tu” i “Et vas quedar a València?, Veuen al Mercat Central”

A la fi de juliol l’Associació de Venedors, va llançar una ambiciosa campanya, promocionant el seu servei a domicili també en les residències d’estiu, a través tant de les xarxes socials i la web corporativa, mitjans de comunicació i diferents suports físics com en una de les unitats de la línia 25 que l’EMT ha cedit a aquesta associació perquè aquesta la retolara. Tot açò amb l’objectiu d’incrementar tant la venda en línia, com els serveis de repartiment a domicili i de consigna frigorífica.

Des de l’inici de la campanya “Vages on vages, ens anem amb tu”, els venedors del mercat central ja han lliurat prop de 1000 compres en domicilis d’estiu, arribant a les destinacions vacacionals més freqüentats de la Comunitat Valenciana com Cullera, La Canyada, El Vedat, Perelló, Xàbia, Dénia o Gandia.

A més, els productes del Mercat s’han distribuït tant a diferents localitats d’Espanya com d’Europa: Madrid, Barcelona, Palma de Mallorca; Huelva; Portugalete; Sevilla; Eivissa; Màlaga; Punta Ombria; Huesca, Vigo, Sevilla, Teruel, Zaragoza, Valladolid, Igualada, Mataró, Barcelona, Oliva, Eivissa, Montolieu (França), Montville (França), Venç (França), Madrid, Màlaga, Portugalete (Biscaia), Devon (Regne Unit), Bayer (Alemanya), Punta Ombria (Huelva), Palma de Mallorca i Milan (Itàlia).

Gràcies a aquesta forta campanya de promoció, el servei a domicili del Mercat ha augmentat en 250 clients, que s’han fet la targeta gratuïta necessària per a optar a aquests serveis, a més dels habituals, havent realitzat durant aquest estiu tots els seus repartiments refrigerats de porta a porta, garantint d’aquesta forma el manteniment de la cadena de fred.

D’altra banda, el Mercat Central, que segueix obert durant tot l’estiu i que sempre tracta de vetlar pels seus clients, ha llançat una nova campanya aquest mes d’agost per a recompensar als compradors que s’han quedat a València.

Per a açò ha llançat la campanya “Et vas quedar a València?, Veuen al Mercat Central”, que consisteix en el sorteig de sis carros de la compra valorats en 100 euros entre els clients que realitzen les seues compres, amb la finalitat d’ajudar a omplir la nevera de sis famílies, després dels mesos d’estiu. Les persones que realitzen la seua compra presencialment, rebran un bitllet per a participar per cada 10 euros de compra en qualsevol de les parades del Mercat Central.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018