25n
25N
25N

El mercat ambulant de Paterna canvia d'ubicació per la remodelació de la Plaça del Poble

El mercat ambulant de Paterna canvia d'ubicació per la remodelació de la Plaça del Poble
17/08/2016 -

L’Ajuntament de Paterna ha anunciat este dimarts el canvi d’ubicació temporal del mercat ambulant que se celebra en el municipi tots els dimarts amb motiu de les obres de remodelació i condicionament que es realitzarà en la Plaça del Poble i en la Plaça Replaceta i que començaran el pròxim mes de setembre.

Tal com ha comunicat aquest matí la regidora de Comerç, Eva Pérez “a partir del pròxim dimarts, 6 de setembre, el centenar de llocs de venda que actualment conformen aquest mercat es traslladarà provisionalment de l’emplaçament actual que ocupen en la Plaça del Poble i voltants a l’esplanada dels Coves i el Palau situada en el carrer Ramón Ramia Querol durant el temps que duren els treballs de reforma i adequació de la zona”.

Referent a açò, la regidora ha precisat a més que, durant el mes de setembre, els llocs afectats per la instal·lació del Cohetódrom se situaran, fins al desmuntatge d’aquest, en la zona d’aparcament d’aqueix mateix carrer, un espai que el consistori habilitarà anivellant el paviment perquè el ferm estiga en perfectes condicions tant per als llocs de venda com per als visitants.

La nova ubicació respon al desig de l’equip de govern de minimitzar les molèsties que aquest trasllat temporal pot causar a venedors i ciutadans. “Hem volgut que el mercat ambulant se situe en un lloc destacat del municipi, adequat per als llocs de venda i accessible per a tots els veïns i veïnes”, ha assenyalat Pérez.

Durant aquest matí, la regidora Eva Pérez ha visitat diferents parades del mercat per a comunicar i explicar personalment als venedors el canvi temporal d’ubicació del mercat i les raons d’aquest.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + tres =