caixa popular

El Marató Jove de Fitness de Mislata torna a unir-se a la lluita contra el càncer

La Fàbrica acull la presentació d’este multitudinari esdeveniment esportiu, la setena edició del qual se celebra el dissabte 21

El Marató Jove de Fitness de Mislata torna a unir-se a la lluita contra el càncer
13/10/2017 -

El centre sociocultural La Fàbrica va acollir el dimecres a la vesprada la presentació del Marató Jove de Fitness de Mislata. L’esdeveniment va comptar amb la presència de l’Associació Espanyola Contra el Càncer com a beneficiària de l’activitat, juntament amb representants de l’Ajuntament, Quera i el Consell de la Joventut de Mislata.

Per setè any consecutiu, l’associació Quera promou este esdeveniment que congrega a centenars de persones amb el principal objectiu de traure l’esport al carrer i que la ciutadania se sume a la lluita contra el càncer. A més enguany s’incorporen al projecte acciones formatives en els instituts per a treballar la prevenció del càncer a través d’una alimentació saludable i la protecció davat l’acció del Sol. Estes accions seran dutes a terme per l’AECC.

Dissabte dia 21 d’octubre, més de 500 persones es donaran cita en l’avinguda del Sud per a gaudir d’una àmplia programació de classes i exhibicions de fitness. Durant la presentació, Sergi Morales, president de Quera, va agrair el treball de totes les persones que fan possible este projecte i va destacar que enguany s’han tingut en compte propostes de millora que es van rebre l’any passat com la major durada de les *masterclass o la reducció dels temps de les pauses.

En representació de l’Ajuntament van assistir a la presentació Ximo Moreno, Toni Arenas i Carmen Lapeña, regidors de Joventut, Esports i Polítiques d’Igualtat respectivament. Arenas va ser l’encarregat d’intervindre i va agrair l’esforç que realitza Quera per a portar endavant este projecte i va reiterar el compromís del govern municipal amb este Marató Jove, que a més de promoure l’esport i els hàbits de vida saludables, també té un rerefons solidari.

Des de l’organització van informar que l’obertura de portes serà a les 9:30 i a partir de les deu començaran les classes de Zumba Fitness, Body Combat, Cardio Salsa i Kangoo Power. El públic assistent podrà gaudir també d’exhibicions de Acrodance i Funky Kids i d’alguns serveis relacionats amb la salut com a massatges, estudi de la xafada o proves mèdiques.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats