caixa popular

El Marató Jove de Fitness de Mislata dóna la seua recaptació a la lluita contra el càncer

L’associació Quera, organitzadora de l’esdeveniment, ha lliurat este matí un xec per valor de 955€ a l’AECC de València

El Marató Jove de Fitness de Mislata dóna la seua recaptació a la lluita contra el càncer
30/11/2017 -

El Marató Jove de Fitness de Mislata va reunir el passat 21 d’octubre a centenars de persones, en un nou èxit de participació d’aquest esdeveniment organitzat per l’associació Quera i l’Ajuntament. L’avinguda del Sud va congregar a molta gent disposada a fer esport en el carrer, atreta per una àmplia oferta de classes i exhibicions de finess.

Més enllà de l’aspecte lúdic i esportiu, el Marató Jove de Fitness de Mislata té també un objectiu solidari. La celebració d’enguany es va fer coincidir amb la celebració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama i la recaptació de l’esdeveniment es va destinar a la lluita contra el càncer.

Este matí, en l’Ajuntament de Mislata, s’ha fet efectiu el lliurament d’esta recaptació, un total de 955€, a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. En l’acte han estat presents els regidors d’Esports i Joventut, Toni Arenas i Ximo Moreno, i els representants de l’associació Quera de Mislata, que han fet lliurament del xec a Javier Llombart, adjunt a la gerència de l’AECC de la província de València.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − tres =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris