caixa popular

El Mag Mazo obri un nou cicle d'espectacles gratuïts en La Fàbrica

El centre sociocultural de Mislata ofereix una programació específica per als més xicotets i actuacions dirigides a un públic familiar

El Mag Mazo obri un nou cicle d'espectacles gratuïts en La Fàbrica
14/11/2017 -

Des que va obrir les seues portes, el centre sociocultural La Fàbrica ha anat consolidant-se com un dels principals nuclis de promoció cultural, formativa i educativa. Els seus diferents espais acullen diàriament cursos formatius per a totes les edats, joves que assisteixen a la sala d’estudi, tot tipus de cursos i tallers, activitats de promoció de l’ocupació i, a més, també espectacles culturals.

Divendres passat va arrancar un nou cicle del qual ja es coneix com “La Fàbrica d’Espectacles”, una programació contínua d’espectacles de xicotet format dirigit a públics de totes les edats, però especialment al públic familiar. Els espectacles, a més, són gratuïts i per a poder assistir tan sols que hi ha de passar a arreplegar les entrades per la Fàbrica durant els dies previs a cada actuació.

L’encarregat d’inaugurar aquest nou cicle d’espectacles va ser Borja Mazorriaga, més conegut com el Mag Mazo, que amb el seu espectacle “Imaginamagia” va enlluernar al públic, especialment als més xicotets. El jove artista va oferir un divertit i variat repertori de trucs i efectes acompanyats del millor humor, en un espectacle on els més xicotets són una part essencial de cada nombre i són convidats pel mag a pujar contínuament a l’escenari.

El següent espectacle gratuït que oferirà La Fàbrica serà el 15 de desembre, amb el contacontes japonés “Kamishibai”, a càrrec d’Elisa M. Matallín. I a més de les actuacions, el centre ofereix també una oferta formativa adaptada als gustos i necessitats dels més xicotets. Sota el títol de “La Fàbrica Menuda”, el centre ofereix en aquest últim trimestre de l’any tallers de realitat virtual, robòtica infantil, història de Mislata i tecnologia.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios