25n
25N
25N

El Llevant guanya al Real Murcia en un altre partit de pretemporada

L’equip granota va guanyar pel mínim marcador

El Llevant guanya al Real Murcia en un altre partit de pretemporada

1-0 va ser el resultat final. Després de triomfar enfront de la filial per 2-3, al Villareal B per 1-2 i al Lorca per 0-1, el Llevant va aconseguir guanyar la cambra amistosa de la pretemporada i mostrar el seu bon acompliment, mentre s’acosta més i més el començament de la Segona Divisió de la Lliga.

En el desenvolupament del partit va haver-hi diverses incidències que confirmen a alguns jugadors i reafirmen a uns altres en els seus llocs: Casadesús va jugar un gran partit, a més de donar l’assistència per al primer gol, mentre el central argentí Vernon de Marco, nouvingut aquesta setmana, va poder tallar alguns atacs del rival i va contribuir en l’atac, a pesar que va cometre xicotets errors en l’eixida.

A més, l’equip granota va obrir al cap de 25 minuts amb un gol del brasiler Rafael Martins, un que ja ha marcat en aquests dies i qui fa menys d’una setmana tenia complicada la seua permanencia en el club. Però açò va quedar arrere gràcies a què Muñiz —que ho volia en el planter— i el jugador es van asseure a conversar quan es van complicar les coses, amb l’al·licient que ell mateix ha explicat les seues ganes de quedar-se i, entre bons entrenaments i gols, ha lliurat raons.

En el Llevant van eixir al camp Remiro, Toño, Simao, Vernon, Trujillo, Martins, Casadesús, Pedro López, Natxo Insa, Jason, Viana, Espinosa, Verza, Rubén, Roger, Morales, Fran y Andreu. En el Real Murcia ho van fer Diego Rivas, José Ruiz, Paris, Armando, Golobart, Jaume, Isi, Adrián Cruz, Borjas Martín, Arturo, Roberto Alarcón, Morante, Saura, Iru, Mauri, Richard, Juanma, Aranda y Montesinos.

Encara en el stage de Campoamor, aquest dissabte a les 19.00 hrs el Llevant enfrontarà al Murcia UCAM, un dels seus rivals en la categoria de Plata.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 20 =