25n
25N
25N

El Llevant de Muñiz es va menjant les estadístiques

Faltant 10 jornades al conjunt d’Orriols ja li queden pocs reptes per batre

El Llevant de Muñiz es va menjant les estadístiques

El Llevant UD va polvoritzant rècords cada jornada que passa. Mancant 10 per a acabar la temporada regular, amb 33 punts en joc, està quasi a punt d’aconseguir l’ascens matemàtic. No obstant això, tal com assenyala quasi cada setmana Juan Ramón López Muñiz en les prèvies dels partits, l’assumpte no és ja l’ascens en si mateix si no quan s’aconseguirà, però no solament açò, ara l’ambició porta a voler batre rècords.

La fita a depassar són els 91 punts de l’Esportiu de la Corunya en la campanya 2011-12. A hores d’ara de la temporada el conjunt de la Corunya acumulava 76 punts, tan sols 4 més dels quals actualment suma el conjunt granota. Al que en estes 32 jornades ja ha superat és al Valladolid que tenia en la 2006-2007 un total de 71 punts, acabant la temporada amb 88. Però no solament bat els nombres d’altres equips espanyols sinó que està prop d’aconseguir les mateixes dades històriques del club granota amb els 79 punts de Manolo Preciado en la 2003-04; els 74 punts de Mané en la 05-06 i els 71 punts sumats pel conjunt dirigit per Luis García Plaza en la temporada 09-10.

Ja fa mesos que Muñiz va depassar a Carlos Simón i Manolo Preciado com l’entrenador que major percentatge de victòria acumulava doncs el primer va acabar amb un 60% (30 triomfs de 50 partits) i el segon amb un 54% (25 de 46 disputats).

Quant al nombre de victòries assolides en una mateixa temporada, Muñiz ja ha batut les 20 de Mané en la campanya 05-06 i les 19 de García Plaza en la 09-10. El conjunt d’Orriols i el seu tècnic està a un partit de superar a Manolo Preciado doncs este va obtenir 22 victòries (les mateixes que actualment es porten aconseguides) en la campanya del 2003-04.

Una altra dada que podria caure és el de jornades sense perdre en el Ciutat de València. El camp d’Orriols s’ha convertit en un feu inexpugnable per als rivals. En les 16 jornades que ha disputat com a local, el conjunt granota ha sumat 14 victòries, 9 d’elles consecutives, i tan sols dos empats. De fet, des de la jornada 16, disputada el passat 14 de desembre davant el Raig en el qual va aconseguir el triomf per 1-0, no ha deixat escapar els tres punts del Ciutat de València. L’equip que suma més jornades sense perdre en el seu camp és l’Elx que va estar 20 en la temporada 86-87 pel que si el camp d’Orriols segueix imbatut, serà un altre rècord que caiga en una temporada per a emmarcar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + huit =

museo prehistoria