25n
25N
25N

El Levante UD premia la fidelitat dels seus abonats sènior

Els abonats majors de 59 anys del club granota rebran l’Asiser Card Levante UD

14/10/2016 -

El Levante  UD i Asiser, empresa del Grup Asisa, han signat este dijous un acord de col·laboració, gràcies a la mediació del Grup Gestoría Pastor, en el qual l’entitat blaugrana premiarà la fidelitat dels seus abonats majors de 59 anys amb la targeta Asiser Levante UD, que permetrà accedir a consultes amb especialistes de la medicina privada a València, a un preu tancat de 35 euros per la visita.

Esta és uns dels grans avantatges de la targeta Asiser Card, que té un preu de 45 euros i serà gratuïta per als abonats sènior del Levante UD. A més, la targeta és el complement perfecte per a aquelles persones que no tenen un segur d’assistència sanitària per motius d’edat o preexistències mèdiques, sens dubte una ajuda necessària. Alhora, com iniciativa desenvolupada dins del Grup Asisa, tots els professionals que presten assistència als clients de Asiser Card formen part del quadre mèdic de ASISA.

I per a les persones que necessiten una solució ràpida, contractant serveis mèdics privats en l’especialitat de radiodiagnòstic, Asiser Card incorpora un ampli ventall de proves diagnòstiques com a mamografia, ressonància magnètica, ecografia dopler, TAC, etc. Totes en preus preferents.

El president del Levante UD, Quico Català, el Dr. Javier Gómez Ferrer, Delegat Provincial d’Asisa Valencia i membre del Consell Rector de Lavinia, S. Coop., el Dr. Fernando Infante, Director Mèdic del Centro Coordinador Nacional de URGENCIAS ASISA i Director Mèdic d’Asiser, Miguel Oro, gerent d’Asisa Valencia, i Gaetano Battocchio, Gerent Asiser, han sigut els encarregats de presentar la targeta davant els mitjans de comunicació.

Sobre Asiser

Naix en 2007 dins del Grup Asisa amb la missió de facilitar l’accés a la medicina privada a aquelles persones que no tenen un segur metge.

L’objectiu principal de Asiser és l’oferta i la gestió de serveis mèdics privats dirigits a individus i col·lectius nacionals i internacionals, implementats en qualsevol entorn: empreses, organismes públics, asseguradores, institucions acadèmiques i esportives, etc., ja que es desenvolupen segons les necessitats de cada client.

Amb un model d’accés a la medicina privada de caràcter innovador, fàcil, ràpid i eficient, Asiser persegueix la màxima qualitat en el servei, amb un ferm compromís basat en la dedicació al pacient i el rigor mèdic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − dos =

museo prehistoria