25n
25N
25N

El Jutjat sobreseu la denúncia d'Espanya 2000 contra Sandra Gómez

Per cedir un autobús de la Policia Local per a la marxa de l’orgull LGTB

El Jutjat sobreseu la denúncia d'Espanya 2000 contra Sandra Gómez
16/11/2016 -

El Jutjat d’Instrucció número 8 de València ha sobresegut la denúncia interposada per l’organització España 2000 contra la responsable de l’Àrea de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, per cedir un autobús de la Policia Local per a la manifestació del dia de l’orgull LGTB. El jutge considera que no va haver-hi malversació de cabals ni cap perjudici per al patrimoni públic, i la regidora ha qualificat el sobreseïment com “una bona notícia per a la defensa dels drets i llibertats, especialment els del col·lectiu LGTB”.

“És una bona notícia per a la defensa dels drets i les llibertats ciutadanes, i molt especialment dels drets i llibertats del col·lectiu LGTB, que són víctimes de delictes d’odi i víctimes d’actituds de LGTBfòbia”, ha afirmat Sandra Gómez en conéixer el sobreseïment del jutge “per entendre que no es dóna cap element de delicte de malversació de cabals públics, doncs l’ús d’un autobús municipal en un acte reivindicatiu de drets i en contra de fets xenòfobs, sense cap ocultació, sense l’obtenció tampoc de benefici lucratiu, no suposa delicte de malversació”.

La regidora, per la seua banda, ha afegit que “ara més que mai les institucions hem de promoure accions per a visibilitzar el suport de la societat, i també de la Policia Local, en esdeveniments públics com la marxa de l’orgull LGTB”. Respecte a l’arxiu de la denúncia presentada contra ella per l’organització ultradretana, ha dit que “és un altre senyal inequívoc que posicions com les que abandera España 2000 no tenen cabuda en una societat democràtica ni en un estat de dret i de llibertats com el nostre”.

En els fonaments jurídics del sobreseïment es puntualitza igualment que la cessió de l’autobús de la Policia Local “no causa cap perjudici al patrimoni públic ni s’entorpeix el servei públic, a més de ser una manifestació autoritzada per l’Ajuntament de València”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =