25n
25N
25N

El Joc Solidari de Mislata omple El Quint de jocs i tallers en favor dels xiquets sahrauís

La jornada tradicional del calendari nadalenc va estar organitzada pels Juniors Shalom, AHUIM i l’Ajuntament, i va reunir en el pavelló de Mislata a escolars i familiars. La recaptació de l’entrada torna a dirigir-se als campaments de refugiats

El Joc Solidari de Mislata omple El Quint de jocs i tallers en favor dels xiquets sahrauís
29/12/2017 -

Els Juniors Shalom, l’associació AHUIM i la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Mislata van celebrar la sisena edició del Joc Solidari en el pavelló poliesportiu del Quint. Es tracta d’una gran fira d’activitats dirigides a xiquets i xiquetes de totes les edats. Però a més de divertir als més xicotets, la finalitat d’este esdeveniment és una vegada més solidària: destinar tota la recaptació a la construcció i manteniment d’un centre d’oci infantil i juvenil en els campaments de refugiats sahrauís.

Durant tota la vesprada, el pavelló d’esports del Quint va servir de marc per a la celebració de tallers, jocs, música, dansa, videojocs i activitats esportives. Els joves van tindre l’oportunitat de divertir-se veient actuacions de ball, pintant-se la cara i fent manualitats, amb un circuit de karts o muntant en una moto i un cotxe patrulla de la Policia Local de Mislata.

El barri del Quint va tornar a congregar a multitud de xiquets i majors en un esdeveniment familiar que s’ha convertit ja en un clàssic del Nadal de Mislata. A més dels Juniors Shalom i AHUIM són moltes les entitats, associacions i clubs esportius que col·laboren en este gran esdeveniment solidari.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =