25n
25N
25N

L'IVAJ adjudica les primeres estades d'estiu per a campaments i albergs juvenils

L'IVAJ adjudica les primeres estades d'estiu per a campaments i albergs juvenils
05/05/2021 -

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha adjudicat les primeres estades del programa d’Oferta Concertada d’activitats d’oci educatiu en campaments i albergs de la Comunitat Valenciana per a grups de joves.

D’acord amb la resolució publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), les entitats adjudicatàries són els ajuntaments de Castelló, Aielo de Malferit, El Villar, Mislata, les Alcubles, Montserrat i Emperador, així com les mancomunitats de la Valldigna i la Vall d’Albaida.

Quant a entitats juvenils que han obtingut places en les instal·lacions de l’IVAJ també es troben el Consorci Xarxa Joves.net; Júniors Md Foc Verd; Tots Junts Podem; Associació Amics De la Biblioteca La Fonteta; Moviment Escorta de València; Organització Juvenil Espanyola així com Fil Music Produccions, S.L. AVAF. Associació de Voluntaris d’Acolliment Familiar, l’Associació de Lituans a València, Associació Perifèria i Atlétic Club Na Rovella

Aquest estiu de 2021, l’IVAJ ha oferit un total de 2168 places, de les quals 1600 corresponen a campaments i 568 places a albergs juvenils, amb un període d’estada des del 27 de juny al 5 de setembre.

Les instal·lacions de l’IVAJ que participen en aquesta edició són el campament juvenil de Navalón, amb 800 places; el campament Jaume I de Alcossebre, amb 464 places en tendes i 336 places en cabanyes.

Respecte als albergs que entren en l’oferta concertada ‘Viu l’Estiu 2021’, són l’alberg juvenil La Marina en Moraira-Teulada, amb 168 places; l’alberg Mar i Vent a Piles, amb 200 places, i l’alberg de Biar, amb 200 places.

Durant l’execució del Programa d’Oferta Concertada, s’atendrà les circumstàncies sanitàries de cada moment que pogueren afectar en menor o major mesura a l’oferta de places, ja que els aforaments podran patir les modificacions dictades per l’autoritat competent en la gestió de la COVID-19.

Poden sol·licitar l’ús de les instal·lacions les associacions juvenils, els grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat, cicles formatius, universitats, ajuntaments, clubs esportius i altres entitats públiques o privades, així com els grups de joves de la Comunitat que organitzen activitats d’oci educatiu.

El nombre de places sol·licitades no pot ser inferior a 15 persones amb edats compreses entre els 7 i els 30 anys al començament de l’estada, exceptuant monitors i monitores. En el cas de grups amb persones amb diversitat funcional, el límit d’edat es podrà incrementar fins als 35 anys.

La duració màxima de l’estada és de 15 nits de manera continuada en la mateixa instal·lació.

Una vegada finalitzada aquesta primera fase d’adjudicació, es poden continuar presentant sol·licituds fins un mes abans d’entrar a la instal·lació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =