caixa popular

EL III Torneig Internacional de Mahjong «Los 3 Dragones» reuneix a 28 jugadors de 4 nacionalitats distintes

EL III Torneig Internacional de Mahjong «Los 3 Dragones» reuneix a 28 jugadors de 4 nacionalitats distintes
19/12/2017 -

El dissabte 16 i el diumenge 17 de desembre va tindre lloc en l’Espai Jove de Puçol el III Torneig Internacional Mahjong «Los 3 Dragones» 2017, organitzat per l’associació del mateix nom. L’espanyol Antonio Ayllón va guanyar el torneig, mentres que l’holandés Anton Kösters va quedar en segona posició i el tercer lloc va correspondre al francés Bruno Mazo.

M.A.G.O. For HU, grup format pels italians Alberto Rosi, Giacomo Ferruzzi, Marco Montebelli i Ombretta Tassinari, va obtindre el guardó de millor equip. Quant als resultats de membres integrants de l’associació Los 3 Dragones, Iván Maestre Ros va quedar en sisena posició.
La competició era puntuable per al rànquing europeu i va comptar amb un notable nivell de participació. Des del col·lectiu van voler donar gràcies a tots els participants «per haver fet possible que este torneig s’haja pogut celebrar, així com l’esforç de vindre a Puçol per a participar en la competició».

Així mateix, van agrair a l’Ajuntament de Puçol, així com a la Regidoria de Joventut (Xtu Puçol) «per la col·laboració prestada i per permetre que aquest sisé torneig s’haja pogut celebrar en l’Espai Jove». També van esmentar «al regidor Xavier Alcácer per haver participat en l’entrega dels premis i diplomes» i «a Sabín, per tot el suport tècnic que ens ha donat».

El regidor d’Esports, Xavier Alcácer, va indicar que «un any més, estem portant avant aquesta proposta» i va destacar el nivell organitzatiu del torneig. A més, a l’atraure a persones que vénen a passar un cap de setmana, s’inverteix en el municipi. «És positiu que siga una trobada a nivell internacional, i que Puçol siga la localitat que l’aculla».

Al seu torn, per tercer any consecutiu, es va reconéixer com a campió d’Espanya al veí de la nostra localitat Raúl Ríos.
Los 3 Dragones van posar «molta il·lusió i esforç perquè tot isquera bé» i esperen que tots disfrutaren de l’esdeveniment tant com ho van fer ells. Així mateix, des de l’associació van donar l’enhorabona als tres primers classificats.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris