25n
25N
25N

El I Torneig Benèfic AVAPACE es celebra amb gran èxit

Es tracta d’una iniciativa esportiva i solidària que va comptar amb la presència del València C. F., Vila-real C.F. i l’Alboraia U.D

El I Torneig Benèfic AVAPACE es celebra amb gran èxit
13/06/2017 -

Dissabte passat 10 de Juny es va celebrar el I Torneig Benèfic AVAPACE en les instal·lacions de la Ciutat de l’Esport. L’objectiu del torneig no era estrictament esportiu, sinó l’ajuda a aquesta associació que treballa activament contra la paràlisi cerebral.

El torneig va comptar amb la presència del València C. F., Vila-real C. F. i l’Alboraia U. D. Els resultats del triangular van ser: València C. F. 2 a 0 contra l’Alboraia U. D.; València C. F. 3 a 0 contra el Vila-real C. F.; i empat a un entre Alboraia U. D. i Vila-real C. F.

Des de l’organització del torneig, no es va voler premiar els resultats esportius i es va fer entrega de la copa de campió als tres equips participants, demostrant que tots són campions per la labor social a la qual van contribuir amb la seua participació.

El regidor d’Esports Manuel Dueñas i membres de la corporació municipal van estar presents al lliurament de trofeus, a més dels membres de AVAPACE. Els usuaris d’AVAPACE van participar activament durant tota la jornada, realitzant el servei inicial en cada partit i en el lliurament de trofeus.

Per a culminar la jornada, es va realitzar el sorteig de la rifa a favor d’AVAPACE en el qual es van sortejar un Pernil, Samarretes del València C. F., Vila-real C. F. i Alboraia U. D. i una pilota amb l’escut de l’Alboraia U. D. També es va fer lliurament als xavals d’AVAPACE d’una banderola de l’Alboraia com a record d’aquesta bonica jornada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 13 =