25n
Orgull
Orgull

L'Hospital Doctor Peset convoca un concurs de fotografia per a decorar l'àrea d'Oncologia

L'Hospital Doctor Peset convoca un concurs de fotografia per a decorar l'àrea d'Oncologia
17/11/2016 -

El Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Universitari Doctor Peset ha convocat el seu I Concurs de Fotografia sota el lema “Un hospital transformat per la fotografia”. Amb aquesta iniciativa, en la qual poden participar fotògrafs aficionats i professionals, així com pacients i familiars, es pretén decorar les sales d’espera, consultes, Hospital de Dia i altres zones de l’àrea d’Oncologia amb imatges i escenes que evoquen sentiments i sensacions positives.

El concurs ha sigut organitzat per tres joves oncòlegs d’aquest hospital públic valencià, els doctors Miguel Corbellas, Irene Paredero i Àngels Royo, i una psicòloga de Carena Asociación, Raquel Valcárcel.

“Som conscients del temps que esperen els nostres pacients en l’hospital i pensem que ambientar l’àrea d’Oncologia amb fotografies ajudaria a crear un espai més càlid i humà. La temàtica és lliure. Qui vulga participar només ha de pensar en el que a tots ens agradaria veure si haguérem de passar hores rebent un tractament o en una sala d’espera”, han explicat els organitzadors.

Les fotografies poden enviar-se fins al pròxim 1 de gener de 2017 al correu electrònic fotosoncopeset@gmail.com. Les bases del concurs estan disponibles en Twitter (@fotosoncopeset) i en Facebook (Concurs Fotografia Oncologia Mèdica) i són totalment accessibles, no fa mancada registrar-se. També s’han realitzat cartells amb la col·laboració de la il·lustradora Rocío P. Vigne animant a tothom a participar.

“No existeix premi econòmic per als guanyadors. Creiem que és la millor manera de reafirmar que les coses més importants de la vida no tenen preu. Un jurat independent seleccionarà les millors fotografies i esta selecció quedarà exposada de forma permanent en l’hospital, destacant particularment les guanyadores. També realitzarem una exposició en l’Hospital Universitari Doctor Peset i en una sala de la ciutat. La nostra idea és que, en un futur, puguem plasmar tot aquest treball en un àlbum o en un llibre. És alguna cosa que estem estudiant”, han assenyalat els organitzadors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 5 =