25n
25N
25N

L'hoquei, protagonista de la tercera Miniolimpíada de la temporada 2018-2019

L'hoquei, protagonista de la tercera Miniolimpíada de la temporada 2018-2019
15/01/2019 -

El dissabte 19 de gener se celebra al poliesportiu Verge del Carmen-Beteró la 3a Miniolimpíada de la temporada 2018/2019, que s’emmarca dins del programa dels Jocs Esportius Municipals (JJDDMM) de la ciutat de València, dirigit als xiquets i a les xiquetes (nascuts entre 2011 i 2012) de primer cicle de primària.

Per a aquesta ocasió, la jornada es desenvoluparà en col·laboració amb la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana, en la qual es practicaran diferents jocs preesportius basats en aquest esport.

En definitiva, xiquets i xiquetes de primer cicle de primària de diversos clubs i centres escolars amb edats compreses entre els 6 i 7 anys, corresponents a la categoria prebenjamí, podran gaudir d’un dia d’esport i convivència realitzant jocs preesportius adaptats a les seues edats.

«Les Miniolimpíades ofereixen als més joves l’oportunitat de conéixer millor les diferents disciplines esportives en un ambient lúdic. Treballar l’esport des de les edats més primerenques és un bon instrument educatiu», ha assenyalat Maite Girau, regidora de Sanitat, Salut i Esports.

Les Miniolimpíades s’han consolidat dins del calendari d’activitats per als més xicotets i cada dia són més els participants que gaudeixen d’aquestes jornades esportives de caràcter lúdic i educatiu. Esports com el bàsquet, rugbi, handbol, esgrima, bàdminton o voleibol, entre altres esports, formen part d’aquestes activitats multiesportives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =