25n
25N
25N

El GSIC i Fira València signen un acord de col·laboració per a potenciar la indústria de l'esport

El GSIC i Fira València signen un acord de col·laboració per a potenciar la indústria de l'esport
23/03/2017 -

El Global Sports Innovation Center powered by Microsoft (GSIC) i Fira València han signat a València, una aliança per a potenciar la indústria de l’esport. L’acord estableix diverses línies d’actuació que s’aniran detallant pròximament, segons fonts d’ambdues entitats, i s’emmarca en els actes de celebració del centenari del recinte firal, un dels pioners en el món en organització de grans esdeveniments.

Iris Còrdova Mondéjar, directora general del GSIC, i Enrique Soto Ripoll, director general de Fira València, van rubricar el conveni destacant el potencial que tots dos reconeixen en el sector esportiu. Precisament el GSIC, com a centre d’innovació d’abast mundial, té com a gran objectiu millorar la cadena de valor de la indústria de l’esport i ser un referent global per a aquest sector mitjançant l’aprofitament de la tecnologia més avançada i facilitant el contacte entre tot tipus d’empresa.

Segons Iris Còrdova, “estem convençuts que l’aposta per la innovació i la visió internacional que compartim el GSIC i Fira València ens van a permetre generar un valor molt significatiu per a la indústria de l’esport entorn d’activitats i continguts rellevants i nous que pretenem convertir en una referència per al sector”.

Per la seua banda Enrique Soto va avançar durant la signatura que “Fira València aportarà la seua experiència i capacitat de gestió per a generar intercanvi de coneixement i oportunitats que permeten enfortir la innovació i la tecnologia en la indústria de l’esport”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × tres =