caixa popular

El grup Taoka continua l’activitat durant l'estiu

El grup Taoka continua l’activitat durant l'estiu
27/06/2017 -

Com cada any, durant aquests dies comença l’horari d’estiu d’activitats del Grup Taoka de Recuperació Psicosocial, que té la seua seu a la Casa de la Cultura de la ciutat de Manises.

Durant aquest cicle s’ha introduït el Taller Cuina, que s’ha realitzat cada matí del dimecres, en un espai cedit pel Centre Social Simetes, al barri de Sant Francesc a Manises. Els objectius d’aquest taller són: aprendre a elaborar receptes equilibrades i saludables, millorar tècniques bàsiques de cuina, aprendre la correcta manipulació d’aliments i aspectes bàsics relacionats amb una alimentació equilibrada, millorar l’ús i manteniment dels diferents utensilis i electrodomèstics de la cuina, fomentar la col·laboració en l’activitat de compra i l’emmagatzematge de productes de la llar, gestionar la compra de productes necessaris sobre la base de la planificació de la recepta, i, com no, gaudir del treball ben fet assaborint-ne els resultats.

La resta de la programació d’aquest cicle que acaba s’ha repartit per diversos espais de la població de Manises: taller de treball del cuir a la Casa de la Cultura, taller de pilates i psicomotricitat al Centre de Salut de Manises o a l’aire lliure si el temps ho permetia; i visites a diverses poblacions per a passar el dia en un ambient d’esplai i de coneixement cultural i de l’entorn.

Des de mitjan juny fins al setembre es realitzaran activitats més adequades al temps d’estiu, i s’acudirà dos dies a la setmana a la Piscina Municipal de Manises i a les platges de la Malva-rosa i el Saler. També participarem en els horts socials gestionats des de l’Ajuntament de Manises.

Segons el regidor de Progrés Social de l’Ajuntament de Manises, Carles López, “amb tot açò esperem estar més presents cada any en la nostra comunitat, compartint els espais i recursos de la nostra ciutat i participant amb els veïns en la construcció d’una societat més rica”.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris