25n
25N
25N

El Grup Promotor Postincendi inicia el procés de participació amb una jornada formativa

El Grup Promotor Postincendi inicia el procés de participació amb una jornada formativa
18/09/2017 -

El divendres 22 de setembre, el Grup Promotor Postincendi de Carcaixent realitzarà la primera jornada formativa amb què s’obri el procés de participació ciutadana per a decidir el futur de la propietat i els possibles usos de les muntanyes de Carcaixent.

L’activitat tindrà lloc a les 18:30 hores en l’Auditori de les Dominiques, i podrà participar-hi qualsevol persona que ho desitge sense necessitat d’inscripció prèvia. La jornada formativa comptarà amb la participació de Javier Serrano i Boro Martínez, advocats experts en assessorament mediambiental, tant per a ciutadans i empreses com per a organitzacions no governamentals, i amb experiència en l’àmbit de l’elaboració de polítiques ambientals, gestió i planificació.

El Grup Promotor Postincendi, del qual formen part l’Ajuntament de Carcaixent i la ciutadania, tant a títol individual com en representació d’associacions i col·lectius, inicia el procés de participació amb esta primera jornada formativa/informativa, que seguirà amb altres activitats durant els mesos d’octubre i novembre, com ara tallers i exposicions.

L’objectiu d’estes iniciatives, segons el Grup Promotor, és fer arribar a tota la població la informació necessària per poder decidir amb coneixement, mitjançant campanyes transparents que eviten manipulacions i intenten arribar al màxim nombre de gent possible de totes les sensibilitats, opinions i interessos.

A desembre es realitzarà la primera votació per decidir sobre la propietat de la muntanya de Carcaixent. El Grup Promotor convida tota la ciutadania a unir-se a esta iniciativa ja que, com han manifestat, la seua implicació és necessària per poder realitzar un procés obert, consensuat i representatiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + vint =