25n
Orgull
Orgull

El grup Ars Horo va obrir el cicle 'Nits al Claustre' en el Museu de Belles Arts

El grup Ars Horo va obrir el cicle 'Nits al Claustre' en el Museu de Belles Arts
09/07/2016 -

El grup de música Ars Horo va obrir el cicle ‘Nits al Claustre’ en el Museu de Belles Arts de Castelló. El cicle consta de set concerts de música variada a l’aire lliure i l’entrada és gratuïta. Esta iniciativa està organitzada per l’Institut Valencià de Cultura, a través de CulturArts Castelló, i produït per Metrómon.

Ars Horo se centra en la interpretació de temes cantats i instrumentals del període de l’Edat Mitjana i músiques tradicionals de les diferents àrees del Mediterrani. En els seus concerts utilitzen sonoritats i instruments de l’època medieval, així com de diverses zones de les geografies banyades pel Mediterrani, al mateix temps que inclou cantells de trobador, danses medievals italianes, cantigues de Santa Maria, etcètera.

El grup està format per Elma Sambeat (veu i pandero,) Eduard Navarro (moraharpa, llaüt i gaita) i Abel García (viola de ronda, llaüt i baglama) .

Els concerts d’este cicle seran tots els dijous fins a l’11 d’agost. Esta iniciativa, que compleix la seua XIII edició, serveix per a exhibir músiques de diferents estils, així com amenitzar les nits d’estiu en la ciutat.

En esta edició es podran escoltar a més als grups Tomás de los Cariños (14 de juliol) , Ferran Bosch (21 de juliol) , Arcana Has Soul (28 de juliol) , Coral Vicent Ripollés (4 d’agost) , Tony Dominguez (11 d’agost) i Metall Cambra (18 d’agost) .

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =