25n
25N
25N

El Grinch obri la programació de Burjajove 2017

L’espectacle arriba de la mà de Vera Teatre el dilluns 2 de gener a les 18 hores

El Grinch obri la programació de Burjajove 2017
28/12/2016 -

El nou any comença i, quina millor manera de fer-ho, que gaudint de les activitats gratuïtes que des de la Regidoria de Joventut, dirigida per Estefanía Ballesteros, de la mà de l’Agència Jove, s’han programat dins de Burjajove 2017.

El primer dels espectacles gratuïts que obriran la programació de Burjajove serà, en el Saló d’Actes de la Casa de Cultura, El Grinch, que arribarà de la mà de Vera Teatre el dilluns 2 de gener a les 18 hores. Un divertit espectacle per a públic familiar en el qual coneixeran a este considerat símbol del Nadal que es presenta com l’antítesi a esta època consumista.

El Grinch viu en la solitud, el seu pitjor malson són les nadales nadalenques doncs li crispen i li alteren i, per este motiu, ha decidit venjar-se robant tots els regals de Santa Claus. Gràcies als xiquets i al públic el Grinch tornarà a somriure, a confiar en els altres, a ser solidari i per descomptat a celebrar el Nadal.

Este genial personatge passarà el testimoni als jocs recreatius que arribaran a la Plaça de la Casa de Cultura un dia més tard, el dimarts 3 de gener, amb futbolí, ping-pong, billar o diana electrònica i la xocolata per a tots els participants en les activitats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − catorze =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent