caixa popular

El Govern valencià recolza al Congrés Internacional d'Azorín en el 50 aniversari de la defunció de l'escriptor valencià

El President ha realitzat una visita institucional a l’Ajuntament de Monòver

El Govern valencià recolza al Congrés Internacional d'Azorín en el 50 aniversari de la defunció de l'escriptor valencià
27/06/2017 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig ha traslladat el suport del Govern valencià al Congrés Internacional d’Azorín que se celebra enguany a Monòver, dins de les activitats organitzades amb motiu de la declaració del 2017 com a Any Azorín quan es compleixen 50 anys de la defunció de l’escriptor valencià.

Puig, que ha realitzat una visita institucional a l’Ajuntament de Monòver i ha mantingut una reunió de treball amb l’equip de govern local, ha afirmat que la Generalitat col·laborarà “institucionalment i econòmicament” amb el congrés organitzat en aquest municipi per a homenatjar a José Augusto Trinidad Martínez Ruiz, àlies Azorín.

“Aquest aniversari ha de servir com un rellançament de la vinculació de Monóver amb Azorín”, ha assegurat el President, que també ha recordat que l’efemèride “forma part de les expectatives del turisme cultural en tota la Comunitat Valenciana”.

Així mateix, el cap del Consell ha apostat pel treball conjunt de la corporació municipal i el Govern valencià amb l’objectiu d’impulsar “polítiques per a les persones” i fer front a les injustícies “perquè cada habitant de Monòver tinga el seu projecte de vida”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats