caixa popular

El govern de Mislata respon al PP que ningú es creu el seu argument de "govern cansat"

Bielsa assegura que la seua única ambició és seguir sent alcalde i recorda a Bronchud que els veïns estan molt satisfets amb la seua gestió, com demostra el sondeig, i suspenen la seua

El govern de Mislata respon al PP que ningú es creu el seu argument de "govern cansat"
11/09/2017 -

El govern municipal de Mislata ha eixit al pas del comunicat emés hui pel Partit Popular, en el qual l’acusa, una vegada més, de ser un govern cansat i centrat en la carrera de l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa. El govern de Mislata explica que, a pesar que el PP ho repetisca una i mil vegades, tant l’alcalde com la resta de regidors estan centrats en la gestió municipal i “ningú es creu ja el seu argument demagògic de govern acabat”.

L’increment de beques i ajudes socials, la rehabilitació de la piscina i el pavelló de la Canaleta, els horts urbans, les sales de lactància, la Biennal Miquel Navarro, els parcs de jocs saludables i de street workout, l’ADN caní, els Patis Dinàmics o les sales d’estudi 24h són alguns dels projectes promesos i compliments ja pel govern municipal de Mislata. Per tant, conclou Bielsa, “amb tots aquests projectes resulta difícil que algú puga creure’s l’argument que som un govern esgotat”.

A més, el govern municipal recorda al portaveu del PP que la ciutadania està bastant satisfeta amb la gestió de l’Ajuntament, com demostren els resultats del sondeig d’opinió ciutadana d’enguany, en el qual els veïns atorguen a Bielsa una nota mitjana del 6,83 i a Bronchud una nota del 3,28. El nivell de satisfacció general dels veïns amb la gestió del govern és del 6,6 sobre deu.

Per a l’alcalde, aquestes xifres demostren el meu compromís i el de tot el govern amb els mislaters i les mislateres. “El portaveu del PP no pot dir el mateix, perquè passa més temps a València que a Mislata, dedicant-li el temps que li paguem els ciutadans de Mislata a Bonig”, assegura Bielsa, qui tranquil·litza al portaveu de l’oposició sobre el seu futur polític: “que no es preocupe el senyor Bronchud que en 2019 tornaré a ser candidat a l’alcaldia perquè la meua única ambició és seguir sent alcalde de Mislata”. Finalment, Bielsa es dirigeix a Bonig per a dir-li que “no tinga por i s’endinse a Mislata per a poder explicar la gestió que va fer el seu partit, el deute que van deixar, els impostos que van duplicar i el que suposa tenir a un exalcalde imputat”.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − cinc =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris