25n
25N
25N

El govern de Mislata aprova el Pressupost més social de la història sense esmenes de calat

La portaveu del govern, María Luisa Martínez Mora, ha demanat al grup Popular que explique «per què menteixen fins a la sacietat en dir que pugem l’IBI o que Mislata està bruta; i a l’hora de la veritat no presenten esmenes per a reduir l’IBI o incrementar la partida de neteja viària, explicant a la ciutadania quins serveis municipals ens retallarien».

El govern de Mislata aprova el Pressupost més social de la història sense esmenes de calat
28/12/2017 -

El govern socialista de Mislata ha aprovat el pressupost general de l’Ajuntament, amb el suport anunciat del grup Ciutadans, i diverses esmenes presentades pels grups Compromís i Partit Popular, que van votar en contra del pressupost. Les seues esmenes feien referència a reduccions en partides de despesa corrent per a transferir-les a unes altres, o l’eliminació d’alguna de les inversions previstes.

Per a la portaveu del govern, “hem elaborat uns pressupostos amb el suport dels treballadors, de regidors de l’oposició, però sobretot dels col·lectius associatius, perquè moltes de les inversions que anem a realitzar tenen a veure amb demandes històriques de la nostra ciutat, que ara, amb uns comptes plenament sanejats i eficients podrem abordar”.

Segons Martínez Mora, “xoca bastant que les esmenes presentades pels grups de l’oposició demanen la reducció de la brigada d’obres, lògicament acomiadant a treballadors, l’eliminació del servei de streaming dels plens que tant van reclamar per a guanyar en transparència, llevar la fira de les festes populars, eliminar el nou parc de Príncep d’Astúries, o eliminar una partida insignificant de protocol que serveix per a homenatjar a la Policia Local en el dia del seu patró”.

Així mateix, la portaveu del govern i ponent d’Hisenda no entén “que el portaveu de Compromís s’opose a la reforma tan necessària dels camps de futbol, una demanda dels clubs, esportistes, famílies i espectadors”. Al que ha afegit que “el problema de l’oposició és que no treballa, no sap a quines partides es carreguen les despeses, no pregunten als serveis tècnics i han perdut tota la credibilitat”.

No obstant això, l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, ha manifestat que “després d’un enorme treball hem aconseguit el que uns altres deien que seria impossible, reduir el deute de 40 milions als 15,8 milions que tindrem en finalitzar l’any 2018, alguna cosa que ens va a permetre seguir apostant per un model de ciutat més moderna, amb més serveis, i que ens ha portat a aprovar els pressupostos més socials i amb majors inversions destinades a millora d’infraestructures de les últimes dècades”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =

bombers
CCCC
bombers