25n
25N
25N

El govern de Mislata aconseguix el suport de C's per a l'aprovació del pressupost municipal de 2018

El treball des de fa dos mesos entre la portaveu socialista, María Luisa Martínez Mora, i el portaveu del grup Ciudadanos, José María González Murgui, s’ha plasmat en un consens de diverses mesures de fiscalitat, augment de partides de serveis socials i diversos programes de suport al comerç amb les quals aconseguixen el vot favorable del grup.

El govern de Mislata aconseguix el suport de C's per a l'aprovació del pressupost municipal de 2018
22/12/2017 -

Per segon any consecutiu, el govern de Mislata ha aconseguit un acord amb el regidor portaveu del grup Ciudadanos per a l’aprovació del pressupost municipal. Durant diverses setmanes, els seus portaveus han mantingut reunions de treball per a negociar la participació en els comptes que aprovarà Mislata la setmana vinent, i que freguen una despesa de 30 milions d’euros, la quantitat més alta dels últims set anys, i que ara permetrà realitzar noves inversions, mantenint un altre any més congelada la pressió fiscal.

Per a aconseguir el suport, l’equip de govern ha hagut de perfilar diverses de les mesures que contemplava el pressupost. Ara han arribat a l’acord d’incloure una important partida per a nous programes d’incentius al comerç local, així com la reducció de diferents tipus de taxes que repercutixen en tota la ciutadania.

El portaveu de Ciudadanos, González Murgui, es va dirigir a l’equip de govern per a exposar les seues mesures, i explica que “hem decidit donar suport novament al pressupost municipal perquè portem des d’octubre reunint-nos per a fer propostes, i la negociació ha donat fruits; considerem que el nostre paper és fer una oposició útil, i enfront de la crispació d’uns altres hem optat pel diàleg i intentar arribar a acords en assumptes importants que es plasmen en mesures concretes”.

Per a la portaveu del govern socialista, Mª Luisa Martínez Mora, “la voluntat d’este govern ha sigut des del primer dia obrir els pressupostos al diàleg, intentar sumar suports i incloure propostes d’altres grups, i em satisfà veure que almenys per part del grup Ciutadans hi ha hagut iniciativa, se’ns ha convocat en repetides ocasions al diàleg abans de llançar la crítica, i en eixe sentit estem agraïts”. Al que afig que “moltes de les propostes del grup Ciutadans tenien una base pressupostària establida, però anaven més enllà, i no hem tingut objecció a incloure alguna mesura extraordinària per a ampliar les quanties d’ajudes socials, o reduir en major percentatge les taxes administratives, per exemple”.

El ple del pròxim dia 28 de desembre portarà a aprovació el pressupost general de 2018, amb el que Mislata iniciarà l’any amb el pressupost més social de la història de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =

bombers
CCCC
bombers