caixa popular

"El futur és nostre", el nou claim d'Opel

"El futur és nostre", el nou claim d'Opel
03/07/2017 -

“El futur és de tots” és el nou claim d’Opel i posa l’accent en les mateixes expectatives de l’empresa: Opel vol democratitzar les tecnologies del futur i posar-les disposició de tot el món.

Aquest enfocament està arrelat en la història de la marca i està corroborat per exemples com la introducció del catalitzador de tres vies de sèrie (1989), la instal·lació en tots els turismes coixins de seguretat de gran grandària (1995), el debut de l’assistent personal de connectivitat i servei Opel OnStar (2015) i el llançament actual al mercat del revolucionari cotxe elèctric Opel Ampera-i amb una autonomia de 520 quilòmetres (segons NEDC). La campanya de comunicació del llançament per al model de representació de la marca, el nou Insígnia, és la primera a presentar la nova marca i el refinat logotip del raig d’Opel.

La indústria de l’automòbil està canviant més ràpidament i més profundament que mai. El vehicle en si ja no és el centre d’atenció. Ara, l’enfocament se centra en la mobilitat de les persones, és tot un canvi de paradigma. De mecànica a digital, de combustible a electricitat, de posseir un automòbil a solucions de mobilitat basades en cada necessitat. “El nou claim ‘El futur és de tots’ té el seu origen en l’ànima d’ Opel. És un compromís, un enfocament i una obligació – i per tant molt més que una simple promesa de producte”, ha declarat la vicepresidenta de Màrqueting i Membre del Consell d’Opel, Tina Müller.

“La nostra marca és pionera en la democratització de les innovacions. Sempre hem fet tecnologies de primera qualitat disponibles per a una àmplia audiència. El nou claim és un pont entre la història d’ Opel i el futur de la marca. Açò és el que ens impulsa i açò és el que representa la marca Opel”, ha afegit Tina Müller.

Cinc paraules, un missatge: Opel impulsa innovacions per a tots

Aquest titular posa l’accent en dos aspectes del posicionament d’Opel: “El futur…” demostra que les solucions de mobilitat que marquen tendència només són possibles amb innovacions constants. Açò és alguna cosa que Opel està treballant cada dia i “… és de tots” emfatitza que aquestes solucions i tecnologies futures no solament són exclusives per a uns pocs triats, sinó que estan destinades per a tothom.

“El futur no és un luxe elitista, sinó una qualitat de vida per a tots”, ha comentat Müller. Opel sempre ha sigut pionera en la democratització de les innovacions i les tecnologies premium. La introducció del catalitzador de tres vies i la instal·lació en tots els turismes de coixins de seguretat de gran grandària s’han considerat fites en la consciència ambiental i de seguretat. Més recentment, la llum matricial IntelliLux LED® en els segments mitjà i compacte, la connectivitat personal i l’assistent de servei Opel OnStar o el revolucionari cotxe elèctric Opel Ampera-i són excel·lents exemples. Aquestes tecnologies fan la conducció més segura i més agradable, o en altres paraules, millor per a les persones. “Les innovacions que volem oferir no són desenvolupades per enginyers per a enginyers, sinó per enginyers per a persones”, contínua Tina Müller. Opel vol fer una decisiva contribució a un món més humà de la mobilitat. Un món de matí, que es caracteritzarà per una conducció autònoma, elèctrica i en la qual les persones sempre seran mòbils i connectades entre si, fidel al lema “El futur és de tots”.

“Aquest nou claim de la marca és un acostament cap a l’exterior i una missió a l’interior: volem enviar un fort senyal intern als nostres empleats, que posen el seu cor i ànima a treballar en el futur diàriament”, va agregar Tina Müller.

El començament d’una nova era també es transmet pel nou Opel Blitz. Concentrar-se en l’essencial és decisiu i per açò les directrius per al redisseny del logotip d’Opel van ser claredat i simplificació. Tots els canals de comunicació utilitzaran un logotip d’Opel amb un aspecte 2D clar a partir d’avui. Òbviament, els components bàsics del distintiu logotip d’Opel es mantindran – amb un cercle com a símbol d’una roda i el llampec com a signe d’energia pura. Fàcil de reconéixer fins i tot d’una ullada: simple – senzill – directe.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − cinc =

viva gym canovas
exposicion caps tallats