caixa popular

El futur de Divalterra

El futur de Divalterra
09/07/2018 -

Imelsa o Divalterra, el mateix dóna que dóna el mateix. Ciutadans (Cs) fa un any que denuncia que en l’empresa pública l’única cosa que havia canviat era el nom. Quan ho comencem a sospitar, demanem la documentació que teníem dret a fiscalitzar i se’ns va negar. En aqueix mateix moment vam saber que alguna cosa no s’estava fent bé. Per què un govern que feia gala de transparència ocultava els informes contraris a les contractacions? Blanc i en botella.

Quan has demanat una Junta extraordinària perquè s’aclarisquen els fets, quan t’has hagut de presentar amb un notari perquè et faciliten la documentació i segueixes sense tenir les coses clares, l’única eixida possible és la justícia. Els tribunals havien de conéixer els fets i jutjar. Nosaltres no ho farem perquè creiem fermament en la separació de poders.

Aqueix dimecres negre per a la Institució va ser, sobretot, molt trista. Era la segona vegada que detenien a un president de la Diputació. PP i PSOE, els partits que porten tota la democràcia alternant-se el poder, estaven un a un. Empat tècnic, encara que amb una diferència. El PP va actuar en solitari. El PSOE amb la connivència de Compromís, el partit nacionalista, que en l’oposició es posava la samarreta i ara llueix la màscara per a fer com que no veu gens.

Aquests partits diuen que l’empresa està podrida i que cal tancar-la. PSOE i Compromís, que es van posar al costat dels acomiadats de RTVV i assumien el lema dels treballadors no són els culpables; ells, els mateixos, ara volen liquidar l’empresa i deixar en la cuneta a 700 famílies. Ja sap, doble rasadora, doble vara de mesurar segons governe o no Quina poca credibilitat!

Cs, el mateix dimecres de les detencions, va tenir una cosa clara i va anar l’únic partit que va parlar d’açò. Anem a treballar per salvaguardar l’estabilitat de tots els empleats perquè la seua labor és fonamental per a la nostra província. S’ocupen de netejar les muntanyes i prevenir incendis, de fomentar el turisme dels nostres municipis i de promoure la formació, els sembla que són prescindibles? A mi, no.

A més, no em resulta just que el personal de Divalterra, que l’única cosa que ha fet ha sigut treballar; per cert, amb baixos sous i condicions laborables bastant qüestionables, haja de pagar per la mala gestió dels polítics. Seria, com diu el refrany, pagar justs per pecadores. Mentre jo seguisca com a portaveu de Cs en la Diputació, estaré al costat de les 700 famílies que hui estan patint. Que ningú ho dubte.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC