caixa popular

El festival Ensems ofereix un concert de versions de cançons populars i música clàssica de la formació Nou Ensemble

El festival Ensems ofereix un concert de versions de cançons populars i música clàssica de la formació Nou Ensemble
07/06/2017 -

El Festival Ensems, organitzat per l’Institut Valencià de Cultura, ofereix aquest dijous, 8 de juny, un concert de versions de cançons populars i música clàssica a càrrec de la formació Nou Ensemble, que tindrà lloc al Palau de la Música de València.

Esta formació és un conjunt instrumental balear dedicat a la interpretació de la música actual. Els seus components són: Myriam Garcia Fidalgo, violoncel, Carlota Càceres, percussió, David Romero Pascual, clarinet i José Pablo Polo, guitarra.

Amb la finalitat d’ampliar el concepte tradicional de concert, Nou Ensemble, basa les seues propostes en la coherència temàtica i estètica, en l’aposta per l’experimentació i en el foment de projectes interdisciplinaris.

El concert denominat ‘Cover’, terme anglosaxó que literalment significa ‘coberta’ ‘portada’ però, durant la segona meitat del segle XX, va passar a utilitzar-se per a denominar les versions/recreacions de cançons gravades amb anterioritat per altres músics. Partint de la premissa de revisar la història musical, tant la clàssica com la popular Nou Ensemble proposa un recorregut per obres/cançons del repertori universal reinventades per la mirada de huit compositors de diferents estètiques.

Ensems continuarà els dies 21, 22 i 23 de juny amb tres concerts, també al Palau de la Música, de les formacions ‘Plaerdemavida Ensemble’ ‘Nordic affect’ i, per a tancar el festival, l’actuació, el 23 de juny, de l’Orquestra de València.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats