25n
Orgull
Orgull

El Ferrocarril de la Granja, recomanat en la prestigiosa web de viatges "The Culture Trip"

30/06/2016 -

 

El passat mes de maig els integrants de Cultural Ferroviària de Burjassot, associació gestora, en col·laboració amb l’Ajuntament de Burjassot del Ferrocarril del parc La Granja, rebien una visita inesperada i alhora molt especial.

Es desplaçaven fins a Burjassot membres de la web de viatges “The Culture Trip” que van tenir l’oportunitat de comprovar i conèixer, de primera mà, el gran treball de l’entitat perquè el Ferrocarril de la Granja isca totes les setmanes i siga una de les atraccions més volgudes per xicotets i grans de Burjassot.

Tant els va agradar la seua visita, que la citada web www.theculturetrip.com, en les seues recomanacions de què visitar a València, fa també referencia al Ferrocarril de la Granja i convida als turistes a gaudir d’un viatge en el mateix.

Els membres de la web, van tenir l’oportunitat de conèixer el recorregut pel parc, les cotxeres, la posada a punt de les locomotores…en definitiva, la qual cosa és un dia per a Cultural Ferroviària de Burjassot acaronant i treballant per i per al ferrocarril i perquè les xiquetes i els xiquets de Burjassot gaudisquen del mateix.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + set =