25n
25N
25N

La Banda Simfònica i el Cor de Los Silos de Burjassot posen en escena “El fantasma de la ópera”

La Banda Simfònica i el Cor de Los Silos de Burjassot posen en escena “El fantasma de la ópera”
17/05/2019 -

El cap de setmana del 18 i el 19 de maig, l’Agrupación Musical Los Silos farà que Burjassot es transforme en el París de finals del segle XIX. El Centre Cultural Tívoli es convertirà, tots dos dies a les 20 hores i amb entrada gratuïta, en l’Òpera Garnier, on s’ambienta la famosa novel·la “El fantasma de la ópera” l’adaptació de la qual es posarà en escena per part de la formació musical burjassotera.

Amb mesos de gran treball i donant el millor de si en cadascun dels assajos que han realitzat, els components de la Banda Simfònica i del Cor de l’Agrupación Musical Los Silos han preparat una adaptació excepcional de la famosa novel·la, amb la qual fan un pas més en la seua creació musical. Es tracta, tal com han assenyalat des de l’Agrupació, “del projecte més ambiciós” dels últims anys posat en marxa i, fet ja una realitat per part de l’entitat.

Christine, interpretada per Eva Francés Maroto, Raúl, interpretat per Sergio Camarena Tornero i, el Fantasma, interpretat per Santiago Sánchez García, seran els personatges que protagonitzen la genial història que es posarà en escena en el *Tívoli. Un triangle amorós que es forma entorn a ells; una història d’amor amb un eix motor, la música, que uneix i desuneix als personatges al llarg de l’obra.

A més de tots els components de la Banda Simfònica i del Cor, i dels actors protagonistes de l’adaptació, també destaca la funció d’Andrés Torres Sáiz, narrador, Javier López Salón, director de la Banda, Mª Dolores Bayarri Castelló, directora de la Coral Los Silos, Ana López Ordiñana, professora de cant i Miguel Francés Carbonell, encarregat de la direcció artística.

En la direcció tècnica està Francisco Piñero Sagredo, la coreografia ha sigut obra de Lola Balaguer Nieto-Márquez i la part de la il·luminació i el so estan a càrrec de l’IMCJB i de Jukeval Eventos, respectivament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =

museo prehistoria