caixa popular

L'Emperador: "Som un grup molt enèrgic, molt elèctric en els nostres directes"

El grup forma part del cartell de la tercera semifinal del Sona la Dipu del pròxim 19 d’agost a Xàtiva[

L'Emperador: "Som un grup molt enèrgic, molt elèctric en els nostres directes"

L’Emperador va nàixer en 2016… Com va començar tot?

Érem un grup d’amic i tots teníem projectes, passàvem moltes hores tocant junts. Teníem dues cançons, ens ajuntem i en tocar-les ens van agradar molt i decidim gravar-les per a tenir-les. Li la vam ser presentant als familiars, amics i gent propera i va agradar molt. Vist l’èxit obtingut decidim fer diverses cançons més i gravar-les. D’açò va nàixer el nostre primer LP. Més de Mil, que és el nostre segell, ho va escoltar i li va agradar molt. D’ací va nàixer el nostre segon disc…

Com definiries el vostre estil de música?

Nosaltres fem pop, totes les nostres cançons tenen una base de pop molt marcada. És cert que tenim tocs de rock, d’indi… però si hem de posar-nos una etiqueta, seria la de pop.

On trobeu la inspiració per a compondre?

Les cançons de normal ixen d’una acústica que tinc a casa (explica Toni, el cantant de la formació). Solem inspirar-nos i parlar en les cançons de coses quotidianes, del que ens passa en la vida, açò és el que solem reflectir en les nostres cançons.

Per què presentar-se a un concurs com el Sona la Dipu?

És un dels concursos més importants de València. Ens hem presentat a un munt de concursos, per exemple al Vinil València, i vam ser finalistes, també al Sona9…

Com és l’experiència de presentar-se al Sona la Dipu?

La veritat és que és molt divertit. Tots els concursos que tenen concert són genials perquè pots ensenyar la teua música, el teu directe i per a nosaltres este tipus de concursos són excel·lents perquè pensem que la música ha de veure’s en directe. Sona la Dipu fa un gran desplegament i permet poder donar el millor de tu.

Què és el que espereu del vostre pas per Sona la Dipu?

Passar-ho molt bé, gaudir, esperem donar el màxim i aprofitar el tiratge que té el cap del cartell. Intentarem que la gent que està sota ho passe molt bé i puguem seguir avant en el concurs.

Us fa il·lusió actuar tan prop de casa?

Sí, ens fa molta il·lusió tocar prop de casa. Quan vam veure que Xàtiva era una de les seus, el primer que pensem era que tant de bo ens tocarà allí i hem tingut eixa sort. Tocar tan prop de casa amb tots els nostres és una passada.

Com us definiu en el directe?

L’Emperador és un grup molt enèrgic, molt elèctric i que segur la gent que vaja va a ballar a passar-ho molt bé i no li defraudarem.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + quinze =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC